menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
3 september 2018

Vacature: Receptioniste (32 uur per week)

Ter uitbreiding van onze moderne, sfeervolle praktijk zijn wij op zoek naar een topper van een receptioniste. Binnen de organisatie bekleed je een belangrijke functie. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de planning en vervolgens het controleren en bijsturen van de uitvoering hiervan. Je bent een baken van rust, ook als we je allemaal tegelijk nodig hebben. Het werken met patiënt gegevens vraagt om concentratie, precisie en vertrouwelijkheid. Schriftelijk en mondeling moet je jezelf helder en uiterst professioneel kunnen uitdrukken. Ben jij hiertoe in staat?
Vacature: Receptioniste (32 uur per week)

Wij zien onze patiënten graag en het is ook jouw verantwoordelijkheid om dit uit te dragen. We denken in oplossingen en zoeken graag naar een mogelijkheid voor onze patiënten. Aangezien jij het eerste aanspreekpunt bent, liggen hier voor jou mooie kansen! Een werkdag doorlopen wij altijd als team. We helpen en ondersteunen elkaar waar kan, maken een praatje in de pauzes en hebben het oprecht fijn met elkaar. We streven individueel dezelfde mate van hoge kwaliteit na, dat schept een band, dat maakt een team. Onze samenwerking is dan ook voor de lange termijn.

 

Je inwerkperiode zal bestaan uit het leren kennen van ons agenda programma. Verder ga je snel starten met het beantwoorden van de telefoon zodat je vertrouwd raakt met de vragen en uitdagingen die dat met zich meebrengt. Alhoewel dit stap voor stap gaat, zul je in een behoorlijk tempo moeten kunnen leren, er gebeurt zoveel op een dag! Jouw directe collega’s leren je de kneepjes van het vak. Als jij deze kans met beide handen aangrijpt, ontstaat er een hechte samenwerking. Naast het samenwerken is het af en toe zelfstandig draaien van de receptie een mooi doel om na te streven!

 

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 

- voorbereidende en ondersteunende taken voor de orthodontist (hij/zij gaat voor!)

- beantwoorden van de telefoon en juiste acties hierop ondernemen

- beantwoorden en correct administratief verwerken van alle inkomende email

- het administreren voor de orthodontist

- de planning monitoren voor de assistentes 

- ondersteunen van de praktijkmanager

 

Wij vragen: 

- Iemand met een open en bewust karakter en een verzorgd uiterlijk. Weet jij wat je kunt bereiken met jouw verbale- en non verbale communicatie?

- Kennis van de huidige hoge standaard op het gebied van vertrouwelijk omgaan met persoonsgegevens

- Aanpassingsvermogen. Je krijgt verschillende type mensen aan je balie, houdt jij ze allemaal tevreden?

- Iemand met ervaring in telefonisch klantcontact

- Snel kunnen werken op een computer, meerdere taken tegelijk kunnen uitvoeren

- Vlot aanleren van nieuwe kennis en vaardigheden

- Niet rokend en representatief zijn een must

- Minimaal een MBO diploma

- Interesse in de tandheelkunde. Je zult veel leren over orthodontie.

 

Het betreft een functie voor 32 uur in de week, minder uren is niet bespreekbaar.

Scholing vinden wij voor het hele team belangrijk en daar geven wij zowel intern als extern invulling aan. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de KNMT richtlijnen.

 

Gaat jouw hart sneller kloppen na het lezen van deze vacature? Leuk! Mail mij dan vóór 10 september via latifa@orthomerwestein.nl Je mag een eerste reactie verwachten vanaf 17 september, de kennismakingsgesprekken volgen kort daarop op woensdag of donderdag.

 

In het kader van de integriteit en/of betrouwbaarheid van onze medewerkers vindt er een screening plaats tijdens het sollicitatieproces.

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie

Lees meer over:
Vacature
Gerelateerde artikelen