Intelly: Als het gaat kriebelen om een eigen praktijk te beginnen

maandag 1 februari 2021
Patiënten in de tandartspraktijk zijn veeleisend en verwachten van u een hoog niveau van service. Om alle processen in de praktijk goed te laten verlopen, is digitalisering daarom steeds meer van belang. Intelly stelde een whitepaper samen om u te laten zien hoe u een start kunt maken met de basis van een administratie en hoe u hierop vervolgens verder kunt bouwen. 'Tandarts en ondernemer: met Intelly blijft u in control'

Wie ooit is afgestudeerd als mondzorgspecialist kan opeens de kriebels voelen om ook een eigen praktijk op te zetten. Voor de ene tandarts is de keuze voor een eigen praktijk een natuurlijk proces. Bijvoorbeeld doordat er al een praktijk is in de familie, die overgaat op de volgende generatie. De ander krijgt de kans mogelijk aangeboden, juist doordat er geen opvolger is voor de praktijk waar hij of zij dan al werkt. Weer een ander is actief op zoek naar een praktijk die overgenomen kan worden. In al deze situaties geldt dat een praktijkhouder veel zaken op zich af ziet komen die hij of zij vooraf vaak niet had verwacht.

 

Verminder uw administratieve rompslomp

Naast alle personele zaken is met name de administratieve rompslomp voor de meeste praktijkhouders een blok aan het been. Startende praktijkhouders onderschatten dit vaak en administratie kost meer tijd dan gewenst. Immers: elk uur administratie is een uur minder omzet aan de stoel. Gelukkig zijn er bedrijven die diensten aanbieden om praktijkhouders bij de ondersteunende processen te helpen. Intelly bijvoorbeeld.

 

Zo houdt u grip

In deze whitepaper laten we u zien hoe u met Intelly grip houdt. Intelly kan u helpen zicht te houden op de omzetzijde van de praktijk en door automatische declaratieverwerking greep op uw omzetstroom te houden. Daarnaast helpt Intelly u het debiteurenrisico drastisch te beperken, houdt u de inkoopkant van de praktijk onder controle en brengt u al uw personeelszaken in een systeem onder.

 

Meer weten?

Als u uw gegevens hieronder achterlaat, ontvangt u de downloadlink in uw mail.

Whitepaper 'Tandarts en ondernemer: met Intelly blijft u in control'