menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
7 september 2016

Van Ree Accountants nu ook in Zwolle

Vanwege de sterke groei van het aantal cliënten in het noorden van ons land heeft van Ree Accountants per 1 september 2016 een vestiging in Zwolle geopend. Vanuit deze vestiging wordt een brede dienstverlening voor zowel het bedrijfsleven als voor non-profit instellingen
Van Ree Accountants nu ook in Zwolle

Goede bereikbaarheid voor zowel cliënten als medewerkers is een van de belangrijkste redenen om de vestiging in Zwolle te starten.

 

Van Ree Accountants is een middelgrote accountantsorganisatie met circa 90 medewerkers en vijf vestigingen: Alphen aan de Rijn, Barneveld, Doorn, Geldermalsen en per 1 september 2016 ook Zwolle. Naast accountants heeft Van Ree Accountants ook belastingadviseurs, een registervaluator, salarisadministrateurs, HR-adviseurs en bedrijfsadviseurs in dienst.

 

De dienstverlening bestaat onder andere uit: accountantscontrole, het samenstellen van jaarrekeningen, administratieve dienstverlening, het verzorgen van salarisadministraties, fiscale dienstverlening (zowel aangiftepraktijk als advisering), begeleiding en advisering bij fusies, overnames en bedrijfsopvolging en advisering op bedrijfseconomisch gebied. Naast dienstverlening aan het brede MKB (bedrijven met 1 tot meer dan 500 werknemers) is Van Ree Accountants ook gespecialiseerd in de dienstverlening aan onderwijsinstellingen, maatschappelijke instellingen en vrije beroepsbeoefenaren (met name medici, advocaten en notarissen).

Geplaatst door: Susanne Morren Susanne Morren
Redactie
Betrokken partijen: Van Ree Accountants
Gerelateerde artikelen