Abonnement op MedischOndernemen

Als praktijkhouder ben je niet alleen medicus maar ook ondernemer. Je moet de koers bepalen van jouw praktijk en jouw weg vinden bij nieuwe ontwikkelingen. Die ontwikkelingen gaan hard. Er verschuift steeds meer werk naar de eerste lijn terwijl er ook bezuinigd moet worden. Praktijken worden groter, taakdelegatie wordt steeds breder ingezet en digitalisering gaat de komende jaren op allerlei manieren jouw werk veranderen. Een belangrijke trend is ook samenwerking: de zorgaanbieders in de eerste lijn verlenen de zorg steeds vaker vanuit een samenwerkingsverband en steeds vaker ook multidisciplinair. 

Kennis(sen) bij elkaar brengen is belangrijker dan ooit 
Je bent niet opgeleid tot ondernemer of manager. Toch heb je dagelijks te maken met personeel, financiën, verbouwingen, ICT, wetgeving en noem maar op. Ondernemen doe je elke dag, jouw hele loopbaan lang. Hoe is mijn financiële positie? Is het tijd om te investeren? Met welke partijen zou samenwerking mogelijk zijn? Hoe kan ik mijn team beter laten functioneren? Zijn mijn patiënten nog tevreden? Een paar van de vele vragen die op jou, als ondernemer in de eerste lijn, afkomen. Jij navigeert in de eerstelijnszorg bovendien in een ingewikkeld krachtenveld met partijen als zorgverzekeraars en de overheid. Kennis halen, brengen en delen is belangrijker dan ooit.  

Wij helpen je verder

  • MedischOndernemen laat zien wat er de komende jaren aan trends en ontwikkelingen op jou af komen en vertaalt deze naar (de consequenties voor) jouw praktijk(en)
  • We schetsen de opties die je voor jouw praktijk hebt aan de hand van kennis van experts, voorbeelden van collega-ondernemers. Zodat je de keuze(s) kunt maken die het best bij je passen.
  • We helpen je met praktische tips, informatie en tools om de gemaakte keuzes goed door te voeren in jouw praktijk.
  • We ondersteunen jouw dagelijkse bedrijfsvoering met tips, achtergronden, visies, praktische tools op het gebied van personeelsmanagement, financiën, ICT, uw praktijk, relaties met jouw cliënten en meer.

Sluit je aan 

Als abonnee van MedischOndernemen sta je er niet alleen voor. Je hebt toegang tot kennis via de website, de wekelijkse nieuwsbrief en zes keer MedischOndernemen Magazine (digitaal). Verder krijg je korting op al onze evenementen.

Investering
De lidmaatschapskosten bedragen € 139,- per jaar, inclusief onbeperkt gebruik van online bibliotheek.

Opzeggen? Neem uiterlijk drie maanden voor het einde van het kalenderjaar contact op met klantenservice@medischondernemen.nl 

MO Lid worden 2023