Word MO lid

Als praktijkhouder bent u niet alleen medicus maar ook ondernemer. U moet de koers bepalen van uw praktijk en uw weg vinden bij nieuwe ontwikkelingen. Die ontwikkelingen gaan hard. Er verschuift steeds meer werk naar de eerste lijn terwijl er ook bezuinigd moet worden. Praktijken worden groter, taakdelegatie wordt steeds breder ingezet en digitalisering gaat de komende jaren op allerlei manieren uw werk veranderen. Een belangrijke trend is ook samenwerking: de zorgaanbieders in de eerste lijn verlenen de zorg steeds vaker vanuit een samenwerkingsverband en steeds vaker ook multidisciplinair. 

Kennis(sen) bij elkaar brengen is belangrijker dan ooit 
U bent niet opgeleid tot ondernemer of manager. Toch heeft u dagelijks te maken met personeel, financiën, verbouwingen, ICT, wetgeving en noem maar op. Ondernemen doet u elke dag, uw hele loopbaan lang. Hoe is mijn financiële positie? Is het tijd om te investeren? Met welke partijen zou samenwerking mogelijk zijn? Hoe kan ik mijn team beter laten functioneren? Zijn mijn patiënten nog tevreden? Een paar van de vele vragen die op u als ondernemer in de eerste lijn afkomen. U navigeert in de eerstelijnszorg bovendien in een ingewikkeld krachtenveld met partijen als zorgverzekeraars en de overheid. Kennis halen, brengen en delen is belangrijker dan ooit.  

Wij helpen u verder

  • MedischOndernemen laat zien wat er de komende jaren aan trends en ontwikkelingen op u af komen en vertaalt deze naar (de consequenties voor) uw praktijk(en)
  • We schetsen de opties die u voor uw praktijk heeft aan de hand van kennis van experts, voorbeelden van collega-ondernemers. Zodat u de keuze(s) kunt maken die het best bij u passen.
  • We helpen u met praktische tips, informatie en tools om de gemaakte keuzes goed door te voeren in uw praktijk.
  • We ondersteunen uw dagelijkse bedrijfsvoering met tips, achtergronden, visies, praktische tools op het gebied van personeelsmanagement, financiën, ICT, uw praktijk, relaties met uw cliënten en meer.

Sluit u aan 

Als lid van MedischOndernemen staat u er niet alleen voor. U heeft toegang tot kennis via de website, de wekelijkse nieuwsbrief en zes keer MedischOndernemen Magazine (vier print- en twee digitale edities). Verder krijgt u korting op al onze evenementen, zoals Mondzorg praktijk Anno Nu en Fysiopraktijk Anno Nu, en profiteert u van korting op onze geaccrediteerde PatiëntenEnquete voor het meten van klanttevredenheid van tandartspraktijken. 

Investering
De lidmaatschapskosten bedragen € 132,50 per jaar, inclusief onbeperkt gebruik van online bibliotheek.

Opzeggen? Neem uiterlijk drie maanden voor het einde van het kalenderjaar contact op met klantenservice@medischondernemen.nl 

MO Lid worden 2023