Word lid van MedischOndernemen

Als praktijkhouder ben je niet alleen medicus maar ook ondernemer. Je moet de koers bepalen van jouw praktijk en jouw weg vinden bij nieuwe ontwikkelingen. Die ontwikkelingen gaan hard. Er verschuift steeds meer werk naar de eerste lijn terwijl er ook bezuinigd moet worden. Praktijken worden groter, taakdelegatie wordt steeds breder ingezet en digitalisering gaat de komende jaren op allerlei manieren jouw werk veranderen. Een belangrijke trend is ook samenwerking: de zorgaanbieders in de eerste lijn verlenen de zorg steeds vaker vanuit een samenwerkingsverband en steeds vaker ook multidisciplinair. 

MedischOndernemen is hét landelijke platform voor praktijkhouders en -managers in de eerstelijnszorg. We inspireren praktijkhouders en praktijkmanagers in het ondernemerschap, multidisciplinaire samenwerking en de bedrijfsvoering van een succesvolle praktijk. MedischOndernemen deelt kennis en ervaringen, brengt mensen met elkaar in contact die met dezelfde vragen zitten en volgt en stimuleert belangrijke ontwikkelingen in de eerstelijnszorg. Alles wat de praktijkhouder en -manager moet weten om de praktijk gezond te houden en klaar te zijn voor een succesvolle toekomst!
 

De mogelijkheden

Wil jij graag lid worden van MedischOndernemen of wil jij graag jouw advertentie of vacature op ons platform hebben staan? Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Meer weten?

Wil jij graag meer weten over het abonnement of het bedrijfslidmaatschap of het adverteren bij MedischOndernemen? Neem contact met ons op via het formulier en je ontvangt onze digitale partnerbrochure in je mailbox.