PatiëntenEnquête

ReviewCollect is een 100% Nederlands softwarehuis dat in 2021 de patientenenquete van MedischOndernemen heeft overgenomen. De software is volledig op de mondzorg gericht, wordt in eigen huis ontwikkeld (lees: maatwerk is altijd mogelijk) en gehost bij twee Nederlandse Datacenters, welke ISO 27001. ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd zijn. ReviewCollect beschikt over 30 jaar ervaring in de softwareontwikkeling en 12 jaar ervaring in de mondzorg. 

ReviewCollect kan niet alleen vanuit Exquise, Oase, Exquise Next Generation en Payt helemaal automatisch of met 1 druk op de knop jouw patiënten aanschrijven om een patiëntentevredenheidsonderzoek te doen, maar ook de online reputatie kan heel eenvoudig worden geoptimaliseerd bij alle bekende websites (Google, ZorgkaartNederland Instellingsniveau, ZorgkaartNederland behandelaarsniveau etc.). 

Het uitvoeren van de KRT- en KRM-erkende patiëntenenquête voor alle behandelaren, ook ZZP’ers, is erg efficiënt en tijdsbesparend dankzij automatische oproepen en herinneringen aan behandelaars om hun verwachtingen vooraf en reflectie achteraf in te vullen. 
 
Ook zijn er overkoepelende rapportages te maken om bijvoorbeeld te benchmarken. Er kan ook gekoppeld worden aan eventueel aanwezige Business Intelligence-software als dat pakket daar de juiste API-koppeling voor aanbiedt. 
 
De “reviewmix” bedient zichzelf, dus als een behandelaar het benodigd aantal respondenten voor de patiëntenenquête heeft behaald, gaat ReviewCollect bij die behandelaar gewoon weer verder met het uitvragen van recensies bij de andere gewenste platforms (Google, ZorgkaartNederland etc.).
 

Bekijk de klantverhalen over ReviewCollect

Registreren

ReviewCollect is al beschikbaar vanaf € 31 per maand. 
(vermelde prijzen per 1 januari 2024, exclusief 21% BTW)

Neem direct een abonnement!

Abonnementsduur
ReviewCollect wil geen implementatiekosten rekenen, maar het inrichten kost natuurlijk wel tijd. Een abonnement heeft daarom een initiële looptijd van 24 maanden, ingaande op het moment van registreren, en wordt daarna maandelijks automatisch verlengd. 

Exclusieve aanbieding
Omdat de MO Patiëntenenquête een losstaande KRT- geaccrediteerde enquête is, mogen MO leden voor een bedrag van slechts € 99 hun patiëntenenquête uitvoeren. Dit is ruim 50% goedkoper dan veel andere patiëntenenquêtes!

Dit aanbod is exclusief de koppeling met Exquise, indien gewenst. Aanleveren van de gegevens om de enquête uit te voeren kan eventueel ook kosteloos via een koppeling met Payt of via een MZ301 bestand.

Registreer

KRT en ReviewCollect 
Het doel van het KRT is tandarts kunnen leren van de ervaringen van patiënten met de geleverde zorg. De genoemde vorm ‘patiëntenenquête’, betekent zoveel als het bevragen van de patiënt. De wijze, waarop ervaringen bij patiënten worden gemeten is vormvrij zolang de onderwerpen uit de criteria aan bod komen, het aantal geïnventariseerde ervaringen groter is dan 50 en de tandarts zelf reflecteert op de uitkomsten.

Hoe vaak is een enquête nodig?
In de Registratienorm versie 2021 is het houden van een patiëntenenquête een vast onderdeel. Het houden van één patiëntenenquête per registratieperiode is voldoende.

KRT-punten
Elke meting van patiëntervaringen met een response boven de 50 waarop door de behandeld tandarts zelf gereflecteerd is wordt met 6 KRT-punten als individuele algemene activiteit geregistreerd.

Word lid van MedischOndernemen

Als lid van MedischOndernemen staat u er niet alleen voor. U heeft toegang tot kennis via de website, de wekelijkse nieuwsbrief en  MedischOndernemen Magazine. Verder krijgt u korting op al onze evenementen, zoals Mondzorg praktijk Anno Nu en Fysiopraktijk Anno Nu, en profiteert u van korting op de PatiëntenEnquete.  

Lees alles over het lidmaatschap en word lid