menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen

Vier je vak!

We hebben een prachtig én uitdagend vak. Daar ben je het als praktijkmanager ongetwijfeld mee eens. Het is prachtig om een bijdrage te leveren aan het succes van de praktijk. Tevreden patiënten, een praktijk die op rolletjes loopt en blije collega’s, dat is waar jij elke dag hard voor werkt. Het is ook een ontzettend veelzijdig vak: planning, inkoop, personeelsmanagement, kwaliteit et cetera. Als er plotseling iets spaak loopt in de praktijk los jij het op én maak je plannen voor de lange termijn. Jij moet als praktijkmanager dan ook heel wat in huis hebben.
Vier je vak!

Praktijkmanagement is ook een jong vak dat zich nog sterk ontwikkelt. Omdat eerstelijnspraktijken groter worden en steeds meer praktijken samenwerken in bijvoorbeeld gezondheidscentra, blijft de rol van de praktijkmanager veranderen en groeien. Dat stelt jou voor nieuwe uitdagingen. Het PraktijkmanagersNetwerk helpt je om je te blijven ontwikkelen: met trainingen, workshops, regiosessies én met de steun en advies van 500 collega’s.
 

Vier je vak 
Het is dit jaar precies 10 jaar geleden dat het PraktijkmanagersNetwerk is opgericht. Een netwerk voor en door praktijkmanagers waar we kennis en ervaring uitwisselen via regiosessies, de website, trainingen en het magazine. Bijna 500 praktijkmanagers hebben zich inmiddels bij het netwerk aangesloten en wekelijks komen er nieuwe leden bij. Daar zijn we blij mee. Want hoe groter het netwerk, hoe meer profijt iedereen er in zijn dagelijks werk van heeft en hoe beter we het vak kunnen professionaliseren!


Functieprofielen onderzoek 2017 
Bijna 300 praktijkmanagers hebben het onderzoek ingevuld en daarmee ons, en jou te voorzien van een schat aan informatie over hun takenpakket, de verantwoordelijkheden, salarisniveaus en meer. Hetzelfde onderzoek hebben wij 5 jaar geleden uitgevoerd waardoor we de ontwikkeling in het vak nauwkeurig in kaart kunnen brengen. Zo helpt het PraktijkmanagersNetwerk jou, je praktijk en het vak praktijkmanagement vooruit.


PM dag

De Dag van de Praktijkmanager is het jaarlijkse ontmoetingspunt voor alle praktijkmanagers in Nederland. Een dag lang inspiratie, verdieping en actualiteit. Dit jaar al voor de 10de keer! Een extra feestelijke editie met een vernieuwd programma. Zie het gehele programma op: www.pmdag.nl


Kom jij ook bij ons Netwerk?  

Het netwerk bestaat 10 jaar. Een uitgelezen kans om je nu aan te sluiten bij ons netwerk. Ontmoet (nieuwe) collega’s, deel ervaringen en leer van vraagstukken van andere praktijken. Ontwikkel niet alleen jezelf, maar deel ook je ervaringen met anderen in ons netwerk! 

 

Sluit je aan bij het netwerk!


10 reden waarom jij je wil aansluiten bij ons netwerk

  1.   Je maakt onderdeel uit van een groep collega’s waarmee je kunt sparren tijdens regiosessies.
  2. Je hebt experts binnen handbereik waar je al je vragen aan voor kunt leggen.
  3. Je ontvangt tweewekelijks nieuwe tips in je mailbox via de nieuwsbrief.
  4. Je krijgt verdieping aangeboden tijdens verschillende trainingen en congressen.
  5. Je ontwikkelt jezelf als praktijkmanager.
  6. Je krijgt korting op onze evenementen.
  7. Je ontvangt 6 keer per jaar het magazine MedischOndernemen met daarin een speciaal PM Netwerk-katern.
  8. Je hebt toegang tot exclusieve content op onze website
  9. Je blijft automatisch op de hoogte van nieuws en trends in jouw vakgebied.
  10. Kortom: je staat er nooit alleen voor!
Home
Meest gelezen