menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen

Hét netwerk voor praktijkmanagers!

Ruim 10 jaar geleden is het PraktijkmanagersNetwerk opgericht. Een netwerk voor en door praktijkmanagers waar we kennis en ervaring uitwisselen via bijeenkomsten, de website, trainingen en het magazine MedischOndernemen. Bijna 500 praktijkmanagers uit heel het land hebben zich inmiddels aangesloten.
Hét netwerk voor praktijkmanagers!

Praktijkmanager is een prachtig én uitdagend vak. Daar ben je het ongetwijfeld mee eens. Tevreden patiënten, een praktijk die op rolletjes loopt en blije collega’s, dat is waar jij elke dag hard voor werkt. Het is ook een ontzettend veelzijdig vak: planning, inkoop, personeelsmanagement, kwaliteit et cetera. Als er plotseling iets spaak loopt in de praktijk los jij het op én maak je plannen voor de lange termijn. Jij moet als praktijkmanager dan ook heel wat in huis hebben. Omdat eerstelijnspraktijken groter worden en steeds meer praktijken samenwerken in bijvoorbeeld gezondheidscentra, blijft de rol van de praktijkmanager veranderen en groeien. Dat stelt jou voor nieuwe uitdagingen. Het PraktijkmanagersNetwerk helpt je om je te blijven ontwikkelen: met de Dag van de Praktijkmanager, PM On Tour, regiosessies, andere  bijeenkomsten én met de steun en advies van collega’s en experts.  Op de hoogte blijven van nieuws, recensies, tips, ervaringen van collega's evenementen en meer?  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief !

MO Plek
Leden van het PraktijkmanagersNetwerk kunnen gebruik maken van de netwerktool MO Plek. Hierin vind je alles vindt wat je zoekt: nieuws, documenten én elkaar! Gemakkelijk te gebruiken, razendsnel, slim en veilig. Plek helpt praktijkmanagers met elkaar in contact te komen en biedt tips & tricks, handige documenten, een overzichtelijke agenda en vakkennis binnen handbereik. Het verandert hoe mensen verbinden, communiceren en delen. Op kantoor en onderweg, op desktop of via de complete Android- en iOSapps op tablet en mobiel.

Klik hier voor meer informatie over de voordelen en functies van MO Plek .


Als PM lid

  • Ontvang je 4x per jaar MedischOndernemen Magazine inclusief het Praktijkmanagerskatern.
  • Profiteer je van korting op al onze trainingen, congressen en regiobijeenkomsten die je vindt op  www.medischondernemen.nl/pmbijeenkomsten.
  • Krijg je toegang tot exclusieve content op de website.
  • Kom je via onze kanalen zoals MO Plek en de bijeenkomsten in contact met collega’s waarmee je kunt sparren.
  • Kun je via onze kanalen zoals MO Plek en de bijeenkomsten vragen stellen aan experts over onderwerpen als personeelsmanagement, inkoop, financiën en praktijkvoering.
  • Kun je meedenken over de plannen voor het nieuwe jaar via de PM Monitor en/of de Raad van Advies.
  • Houden we je op de hoogte via de nieuwsbrief die eens in de twee weken uitkomt, website en onze socialmediakanalen.
  • Kun je gratis gebruik maken van onze nieuwe netwerktool: MO Plek. In deze nieuwe netwerktool voor leden ontmoeten praktijkmanagers elkaar 24/7, stellen vragen aan elkaar, delen ervaringen, wisselen checklists en documenten uit en helpen elkaar verder. Hier ontvang je binnen twee dagen een uitnodiging voor.
  • Krijg je ledenkorting bij gebruik van de MO PatiëntenEnquête:  www.patientenenquete.nl.

Sluit je vandaag nog aan
Word lid van het netwerk voor slechts 182,50,- per jaar!


Home
Meest gelezen
Open modal