menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
25 juni 2018

Dit zijn de regiocoördinatoren: Sophia Tadema

Het PraktijkmanagersNetwerk groeit! Daarom zijn wij heel blij dat onze regiocoördinatoren de coördinatie van hun eigen regio voor hun rekening nemen. Hier stellen we ze aan jullie voor. Vandaag Sophia Tadema van Dental Clinics in Joure.
Dit zijn de regiocoördinatoren: Sophia Tadema

"Sinds een jaartje of vijftien ben ik werkzaam als officemanger in Joure, hier ben ik vier dagen per week in de praktijk aanwezig. Eerst voor Uijlenbroek & Partners, tandartsen en na de overname (maart 2017) voor Dental Clinics Joure.

 

Sinds het begin van het bestaan ben ik lid van van het PraktijkmanagersNetwerk en met de komst van de verschillende regio’s ben ik ook actief als regio coördinator voor de regio Friesland. Ik ben lid geworden om kennis en kunde te kunnen vergaren en ook te delen.

 

Onze regio heeft op dit moment twaalf leden (elf uit een tandartspraktijk en een uit een huisartspraktijk). We komen zo’n drie tot vier keer per jaar bij elkaar voor een regiosessie en hebben daarbij een vooraf opgestelde agenda met punten die vanuit de 'club' worden ingebracht. We beginnen om 09:00 en sluiten uiterlijk 12:00 af. De opkomst van de sessies varieert van zo’n zes tot tien deelnemers per keer.

 

Onze eerstvolgende sessie vindt plaats op vrijdag 29 juni as. op Terschelling. Daar woont en werkt één van onze leden en omdat ze altijd trouw aanwezig is bij de sessies op de vast wal hebben we besloten om één keer per jaar met de rest van de groep de oversteek te maken. Naast het formele deel gebruiken we deze dag natuurlijk ook om het mooie eiland te verkennen.

 

Ben je als officemanager/praktijkmanager werkzaam in Friesland, lid van het PM Netwerk, maar neem je nog niet deel aan onze sessies? Dan nodig ik je hierbij, mede namens de rest van de leden, van harte uit om je bij ons aan te sluiten. Aanmelden kan via sophia.tadema@dentalclinics.nl

 

Collegiale groet,

Sophia

 

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie

Lees meer over:
Regiocoördinator
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen