Een decennium terug in de tijd

dinsdag 2 mei 2017
timer 2 min
Precies 10 jaar geleden was ik op dit moment aan het leren voor een toetsweek in havo 2. Bij het PraktijkmanagersNetwerk waren ze een decennium geleden druk bezig met het organiseren van de eerste Dag van de Praktijkmanager. Weet jij nog wat je op dat moment deed?

Eerlijk gezegd kan ik me niet meer herinneren hoe de toetsweek toen is verlopen. Ik kan me dan ook voorstellen dat jij ook niet meer weet wat je 10 jaar geleden aan het doen was. Was je al praktijkmanager? Zat je, net als ik, nog op school? Had je überhaupt wel van het vak praktijkmanagement gehoord? Of misschien was je wel aanwezig op de allereerste editie van de Dag van de Praktijkmanager. Weet je dat ook niet meer precies? Niet getreurd: we hebben daar namelijk beeldmateriaal van!

 

Deze foto is genomen tijdens de eerste editie van het jaarlijks congres voor praktijkmanagers in de eestelijnszorg. Ik ben heel benieuwd hoe het de praktijkmanagers van toen in het afgelopen decennium is vergaan. Ben je nog steeds actief als praktijkmanager? In dezelfde of in een andere praktijk? En hoe denk je dat het vak er over 10 jaar uitziet?

 

Dus herken je jezelf en/of collega's? Laat het me weten en hopelijk spreken we elkaar op 11 mei tijdens de Dag van de Praktijkmanager.

 

Susanne Morren

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Een decennium terug in de tijd