Winnaars toegangskaarten Dag van de Praktijkmanager bekend

dinsdag 2 december 2014
timer 2 min
Jullie hebben allen enthousiast gereageerd en meegedacht over de Dag van de Praktijkmanager 2015. Wij willen iedereen dan ook hartelijk danken voor het invullen van de vragenlijst.

Meer bereiken met minder middelen

Bijna iedereen (90%) kan zich herkennen in ‘meer bereiken met minder middelen’. In veel praktijken is dat aan de orde. Het lijkt dus een goed thema voor de Dag van de Praktijkmanager 2015.
Wil je meer weten over hoe jij en je collega’s denken over het werk en de uitdagingen in het vak? Klik dan hier voor de resultaten.  Wij nemen de reacties mee bij het samenstellen van het programma.

 

Winnaars gratis toegangskaarten

Onder alle deelnemers hebben wij drie kaarten verloot voor gratis deelname aan de Dag van de Praktijkmanager op 16 april 2015 met als thema: ‘Meer bereiken met minder middelen’.

De drie winnaars zijn:

Gerrita van Deth
- praktijkmanager in Tandartspraktijk de Kleine

Greetje Grit - praktijkmanager in Tandartspraktijk Smilde

Kea Lambrechts - praktijkmanager in Tandartsenpraktijk ’t Plein

Van harte gefeliciteerd met jullie gratis toegangskaarten voor de Dag van de Praktijkmanager! Jullie ontvangen deze week een persoonlijke uitnodiging voor de Dag van de Praktijkmanager.

Wil jij ook deelnemen aan de Dag van de Praktijkmanager op 16 april 2015 ? Klik hier om je alvast in te schrijven. 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Winnaars toegangskaarten Dag van de Praktijkmanager bekend