Zo win jij de vlogverkiezing!

dinsdag 6 maart 2018
timer 2 min
Hoe bewaar jij de sfeer binnen de praktijk? En hoe ontvang jij de patiënten gastvrij? Laat het zien in een korte vlog en win een leuke prijs voor het hele team. Hoe je de beste vlog maakt? Pak je telefoon, lees onderstaande tips en ga aan de slag!

Het klinkt misschien als iets wat alleen beautyqueens, gamenerds en techneuten doen. Maar vloggen? Dat kan iedereen. Het is eigenlijk niets meer dan een videodagboek waarin je kort iets over jezelf vertelt. 

 

1. Zorg ervoor dat je goed in beeld bent

Bijvoorbeeld door het gebruik van een selfiestick of kleine standaard, zo kun je ook direct je collega's in de vlog betrekken. Let ook goed op belichting en de achtergrond, zodat jij echt in de spotlights staat. 

 

2. Maak een plan

Denk van te voren goed na over wat je precies wil vertellen en welke onderdelen je van de praktijk wil laten zien. Begin je bij de voordeur van de praktijk? Of misschien op je vaste werkplek. 

 

3. Spreek duidelijk

Staan je geluidsinstellingen goed? Zonde als je het hele verhaal hebt verteld dat later niet goed terug te horen is.

 

4. Aandacht voor achtergrondmuziek

Niets is verplicht, maar lukt het om achtergrond- of intromuziek in je vlog te klussen? Dat maakt het extra leuk om naar te kijken én luisteren. 

 

5. Maak het jezelf niet te moeilijk

De vlog duurt maximaal drie minuten. Dus trek geen hele middag uit om alle shots op te nemen, het kan makkelijk even tussen twee vergaderingen door. Je hebt het natuurlijk al druk genoeg!

 

5. Have fun!

Wanneer jij met plezier jouw vlog in elkaar zet, straalt dit straks van het scherm af tijdens de Dag van de Praktijkmanager 2018. 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Zo win jij de vlogverkiezing!