De 'ontzorgverlener' voor zorgverleners

donderdag 8 maart 2018
timer 3 min
Voorpraktijken is opgericht door Michael Joosen en noemt zich sinds 2011 ontzorgverlener voor praktijken. "Wij hielpen praktijkhouders en praktijkmanagers eerst op individuele basis bij het verbeteren van facilitaire inkoop en contractbeheer. Inmiddels doen wij dit met ons team voor ruim vijfhonderd praktijken."

Dit zijn tandarts-, huisarts-, dierenarts-, fysiotherapiepraktijken en allerlei andere soorten praktijken. Ook werkt Voorpraktijken voor verschillende beroepsverenigingen (ANT, Branchevereniging Tandtechniek), ketens en coöperaties en maken we gebruik van de collectieve inkoopkracht die dit ons geeft.”     

 

Doen waar je goed in bent

Een oud spreekwoord luidt “Ieder zijn vak”. Als zorgverlener bent u opgeleid om goede zorg te verlenen. Joosen: “Als echtgenoot van een tandarts werd al snel duidelijk dat management slechts een marginaal onderdeel is binnen het curriculum van medische studies. Inkoop en contractbeheer komt zelfs helemaal niet aan bod. Terwijl -zeker met de huidige schaalvergroting van praktijken- dit steeds belangrijker wordt om een optimaal rendement te behalen." 

 

Inkoop en contractbeheer is een vak, waar met de juiste kennis en ervaring veel voordeel te behalen is. Daarom vertrouwen al veel praktijken dit aandachtsgebied met plezier over aan Voorpraktijken. Het rendement verbetert én iedereen kan de werkzaamheden uitoefenen waar het meeste werkplezier uit wordt gehaald. Bovendien adviseert en ondersteunt Voorpraktijken ook als er bijvoorbeeld bepaalde zaken niet zijn geregeld, die volgens de wet of de verzekeringsmaatschappij verplicht zijn gesteld. Denk hierbij aan bedrijfshulpverlening, afvalscheiding of keuring van blusmiddelen.

 

Volledige ontzorging en optimale service

In het DNA van Voorpraktijken zit volledige ontzorging ingebakken. “Wij snappen dat een praktijk niet zit te wachten op het opzoeken van allerlei documenten. Daarom start onze dienstverlening altijd met een inventarisatiebezoek. Op de praktijk verzamelen we zelfstandig alle informatie en bekijken we de gehele praktijk om een goed advies te kunnen verstrekken. In een beslissingsgesprek geeft een praktijkhouder (of praktijkmanager) aan welke aanbevelingen worden overgenomen en of Voorpraktijken dit mag uitvoeren. Voorpraktijken zegt oude contracten op, borgt einddata en zorgt dat nieuwe contracten op het juiste moment starten.”

 

KSVP

In 100% van de inventarisaties toont Voorpraktijken fors besparingspotentieel. Maar dit gaat nooit ten koste van 'KSVP', wat staat voor 'Kwaliteit, Service, Voorwaarden en Prijs'. Alle leveranciers en partners waar Voorpraktijken mee samenwerkt worden geselecteerd en periodiek getoetst op deze criteria. Zo bent u als Voorpraktijken-deelnemer altijd verzekerd van goede contracten.   

 

Voorpraktijken op de Dental Expo

8, 9 en 10 maart 2018 is Voorpraktijken aanwezig op de Dental Expo (Stand B137). Wij nodigen u uit om te ontdekken hoe u de kansen kunt benutten die uitbesteden van facilitaire inkoop en contractbeheer u biedt. Voor iedere bezoeker hebben wij een Oosterhoutse Kaneelstok klaarliggen. Bovendien kunt u kans maken op een 6 liter Bio-schuimblusser inclusief een jaar onderhoud. 


Meer informatie: www.inventarisatiebezoek.nl  

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.