Intelly ontzorgt u bij uw declaratie verwerking en financiële administratie

vrijdag 21 mei 2021
timer 3 min

Erik Garritsen van Intelly

Met de automatische declaratieverwerking & boekhouding van Intelly heeft u geen factoring meer nodig. Wij nemen zo veel mogelijk administratieve taken uit handen waardoor u tijd en kosten bespaart. Doordat de communicatie in uw huisstijl gebeurt, zorgt dit voor een hogere herkenbaarheid bij uw patiënten en snel uw geld op uw rekening. Wilt u meer weten klik dan hier of plan een online afspraak in.

Hoe werkt Intelly? 

Intelly Care; Automatische declaratieverwerking en boekhouding from Intelly bv on Vimeo.

Dit is Intelly

Intelly is een Nederlands bedrijf dat in 1998 is opgericht. Wij hebben een online totaalpakket ontwikkeld voor ondersteunende bedrijfsprocessen en informatiebehoeften. In 2006 kwam een tandarts met de vraag of wij hem konden ontlasten met zijn declaratie verwerking en financiële administratie. Hij was namelijk niet blij met de factoring en de administratie kostte hem te veel tijd. Wij zijn de uitdaging aangegaan en hebben sindsdien onze diensverlening uitgebreid met functionaliteiten voor de mondzorgbranche. Met een team van 20 medewerkers zorgen wij elke dag voor een up-to-date administratie.

De voordelen van Intelly

  • Automatische declaratieverwerking en boekhouding
  • Alle communicatie in uw huisstijl
  • Uw geld rechtstreeks op uw bankrekening
  • Professioneel en deskundige team

Meer informatie over Intelly

Wilt u meer weten klik dan hier of plan een online afspraak in.
Of neem vrijblijvend contact op met Erik Garritsen: 088 451 5678, erik@intelly.nl en www.intelly.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.