Uitnodiging SpotOnMedics Gebruikersevent

maandag 26 augustus 2019
timer 4 min
Ieder najaar komen honderden praktijkhouders, fysiotherapeuten, secretaresses, sectorspecialisten, toekomstdenkers en innovators bijeen voor het SpotOnMedics Gebruikersevent, dat op 3 oktober in Veenendaal wordt gehouden. Een dag met vernieuwende presentaties, parallelsessies en businesscases die de fysiotherapie klaarstoomt voor de toekomst. Iedere fysiotherapeut in Nederland is welkom.

“Het evenement is voor iedere fysiotherapeut in Nederland”, vertelt Vicky Los, Event Manager van het Gebruikersevent. “Natuurlijk is in de programmering aandacht besteed aan relaties van SpotOnMedics. Zo is er dit jaar bijvoorbeeld voor het eerst een Genius Room waar deelnemers de hele dag vragen kunnen stellen en kennis kunnen maken met SpotOnMedics professionals van verschillende afdelingen. Maar door meerdere theaters in het Van der Valk Hotel Veenendaal is er een gevarieerde invulling gemaakt.

 

“Met acht verschillende theaters waar wij parallelsessies organiseren is er voor ieder wat wils. Zo zijn er theaters als ‘Sales en marketing’ of ‘Praktijk- en bedrijfsadvies’ die meer de business-kant van de fysiotherapie belichten. Hier is bijvoorbeeld een sessie over financieringsalternatieven voor de praktijk. En dit jaar hebben we ook een ‘Secretaresse Only’ theater! Dat maakt het event ook nuttig voor de secretaresse, een onmisbaar onderdeel van de praktijk. Voor deelnemers die nog niet bekend zijn met ons platform worden er een kennisbijeenkomsten georganiseerd met een SpotOnMedics praktijkadviseur en Google consultant.” 

 

Big data

Vicky vertelt dat big data dit jaar een belangrijke plaats inneemt op het event. “Op een event in de zorgsector kun je niet meer om big data heen, en met de ontwikkeling van SpotOnMedics Intelligence, onze data-analyse tool voor fysiotherapeuten, is het ook een belangrijk onderdeel van SpotOnMedics. Om die reden is er dit jaar een apart ‘Big data’ theater waar sessies over dit onderwerp worden gegeven. Daarnaast hebben we een keynote speaker die dé expert is op het gebied van big data in de gezondheidszorg: Egge van der Poel. Als ex-big data consultant van KPMG en clinical data scientist bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam sluit hij perfect aan bij onze insteek van het event. We willen deelnemers enthousiasmeren voor de toekomst, ze meenemen op die reis.”

 

Thema: Samen op reis

Het thema van het Gebruikersevent is dit jaar dan ook ‘Samen op reis’. Met hun all-in-one software voor fysiotherapeuten belooft SpotOnMedics praktijken mee te nemen naar de toekomst. Vicky vertelt dat vanuit die belofte de keuze voor het thema snel gemaakt was. “Op reis gaan betekent niet stilstaan, steeds weer een volgende bestemming bepalen. Het belang daarvan wil SpotOnMedics uitdragen. De zorgsector staat niet stil: de praktijkhouder en therapeut moet zich daar bewust van zijn”, aldus Vicky. “En op reis gaan betekent ook ontdekking, vernieuwing, beleving en plezier! We zien de dag dan ook als een korte vakantie. Dat de deelnemers na 3 oktober terugkomen in hun praktijk en met een frisse blik tegen hun werkplek aankijken, net zoals na twee weken in Frankrijk.” 

 

Inschrijvingen geopend 

Met het programma in bijna volledige staat heeft SpotOnMedics de inschrijvingen geopend. “Binnen 72 uur waren de eerste 100 reserveringen al gemaakt”, vertelt Vicky. Waarom moeten praktijken meteen hun koffers pakken en een gratis ‘ticket boeken’? “Omdat de deelnemers van het Gebruikersevent worden geprikkeld om verder te kijken dan waar ze nu staan. Het geeft zowel inspiratie - wat is er allemaal mogelijk? - als praktisch uitvoerbare handvaten waarmee de therapeut meteen aan de slag kan gaan. En we sluiten af met een gezellige borrel: hier kunnen deelnemers elkaar ontmoeten of in gesprek gaan met SpotOnMedics of onze partners (e.g. ZorgDomein, Yuki, inMotion VR, Wittemeer) die met een stand in de FysioHub aanwezig zijn.”

 

Klik hier voor het programma.

 

Bekijk  hier voor een sfeerimpressie van 2018.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.