Blog: Business as usual? Of komt u in beweging?

donderdag 22 februari 2018
timer 2 min
Je ziet spreeuwen vaak in grote zwermen. Deze groepsvorming gebeurt stapje voor stapje, iedere dag sluiten er steeds een paar spreeuwen zich bij de groep aan.

Dat leidt ten slotte in augustus tot de bekende spreeuwenwolken en de slaapplaatsen van soms wel tienduizenden vogels. Ik weet niet wat ze precies doen, maar ik vind het een geweldig gezicht. Het lijkt een soort spel. De lucht ziet dan zwart, maar dan ook echt zwart van de spreeuwen. Tot bijna angstaanjagend aan toe, maar erg fascinerend.


Op 8 t/m 10 maart start Dental Expo 2018, de vakbeurs voor tandheelkunde, tandtechniek en totale mondzorg in Amsterdam. Een beurs waar leveranciers de laatste innovaties en ontwikkelingen presenteren en experts u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen in de dentale branche.


Ook daar is er sprake van zwermen, zwermen mondzorgprofessionals in dit geval, die komen om zich te verbinden en te laten inspireren. Ook hier zullen we veel onnavolgbare bewegingen en groepsvorming zien op de beursvloer. Soms tegen de wind in ‘vliegend’ en soms gebruikmakend van de juiste flow, ‘thermiek’ . Even neerstrijken bij een workshop over praktijkoverdracht of een sessie over pijnvrij werken. En dan nog een rondje boven de beursvloer cirkelen.


Belangrijke vraag. Uiteindelijk gaat u als beursgangers weer naar huis met een dosis informatie die u verzameld heeft. Maar wat gaat u er vervolgens mee doen? Business as usual? Of gebruikt u het daadwerkelijk om plannen te maken voor uw praktijk? Vluchtige informatie omzetten in hard voordeel voor uw praktijk, dat is uw uitdaging.


Bezoek onze presentaties tijdens de Dental Expo:

Presentatie Arjan Wijnands  & presentatie Thera Evers 


Thera Evers en Arjan Wijnands zijn sectorspecialist Medische en Vrije Beroepen bij ABN AMRO. Zij adviseren en begeleiden tandartsen bij diverse ondernemersvraagstukken.

 

 



Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Blog: Business as usual? Of komt u in beweging?