menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
4 september 2020

Nieuwe Digitaal PM Magazine is uit: over de Dag(en) van de Praktijkmanager op 8 en 24 september

Deze week verscheen het derde Digitale PM Magazine rond de onlne Dag(en) van de Praktijkmanager op 8 en 24 september. Het magazine bevat interviews met Jolanda van Boven (over actuele thema's uit het gezondheidsrecht), Pieter-Jan de Bruijn (van Hulp voor huisartsen) en achtergrondartikelen over planningstool Docket, kwaliteitsmanagementsysteem eQuse en TeamFlow over teamontwikkeling.
Nieuwe Digitaal PM Magazine is uit: over de Dag(en) van de Praktijkmanager op 8 en 24 september

Klik hier om het digitale PM magazine te lezen. Laat ons ook vooral weten wat je van de digitale magazines vindt. Moeten we er in het najaar mee doorgaan? Zo ja wat zou je dan graag willen lezen? Mail je opmerkingen en tips naar redactie@medischondernemen.nl. We horen het graag! Lees verder.

 


‘Praktijkmanagers moeten blijven hameren op goede dossiervoering’

Mr. Jolanda van Boven is juriste, gespecialiseerd in gezondheidsrecht en privacywetgeving. Tijdens de online Dag voor de Praktijkmanagers - op dinsdag 8 september - geeft ze een update over het gezondheidsrecht. Van Boven legt uit wat er komt kijken bij een klachtenprocedure, goede dossiervoering en beëindiging van de behandelrelatie. Lees verder.

 

Docket: dé slimme planningstool voor de medische groepspraktijk

Docket is een handige tool om de teamplanning efficiënt uit te voeren. De tool bevat vier hoofdonderdelen: de planning, de afwezigheden, de templates en het team. An Bogaert en Peter Revalk van softwareontwikkelaar Pàu leggen uit de waarin de kracht van deze gebruiksvriendelijke planningssoftware schuilt.
Lees verder .

 

Najaarskalender speelt nog meer in op jouw wensen

Met de groei van ons netwerk zijn we steeds beter in staat om, naast een aantal activiteiten voor iedereen, ook steeds meer op maat kennis bij elkaar te brengen. Zo ontstaat een interessante mix voor startende- en ervaren praktijkmanagers uit alle typen eerstelijnspraktijken.  Lees verder.

 

Lees het hele magazine

Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie
Gerelateerde artikelen