menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
3 oktober 2019

Mondzorgpraktijk Anno NU: een goede voorbereiding op het nieuwe jaar

Zaterdag 14 december organiseren KNMT, VvAA en MedischOndernemen voor de zesde keer hét congres voor praktijkhouders en -managers in de mondzorg: Mondzorgpraktijk Anno Nu. Tal van praktisch zaken die u helpen bij runnen van een praktijk komen aan bod, zodat u goed voorbereid het nieuwe jaar in gaat.
Mondzorgpraktijk Anno NU: een goede voorbereiding op het nieuwe jaar

Speciaal voor praktijkhouders- en managers

Mondzorgpraktijk Anno Nu informeert over nieuwe wet- en regelgeving en inspireert op het vlak van verbetering van de bedrijfsvoering en personeelszaken. Tijdens de dag krijgt u praktische tips en informatie die u kunt toepassen in uw praktijk. Zo komen zaken als communicatie, wet- en regelgeving, verbetering van bedrijfsvoering en personeelszaken aan de orde. Met de zekerheid dat uw praktijk goed geregeld is, kunt u zich concentreren op uw patiënten en ook in 2020 de kwaliteit leveren die u wilt. 


Keynotes en parallelsessies

Hospitality-expert Milo Berlijn spreekt op het congres over gastvrijheid in de praktijk, juristen Heiko van Es (VvAA) en Miechel Rooth (KNMT) praten de aanwezigen bij over de wet Arbeidsmarkt in Balans en daarnaast zijn er 6 parallelsessies over onderwerpen als het einde van sollicitiegesprekken, ‘shared decision making’ en de privacywet AVG.

 

Wilt u meer weten? Lees hier alles over het programma van Mondzorgpraktijk Anno Nu

Geplaatst door: Lisanne Blitterswijk Lisanne Blitterswijk
Redacteur
Gerelateerde artikelen
Open modal