menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
26 juni 2019

NIEUW: Regiosessies voor praktijkmanagers werkzaam bij huisartspraktijken

Praktijkmanagers staan er vaak alleen voor. Vandaar dat het PraktijkManagersNetwerk al meer dan tien jaar met succes regiosessies organiseert.
NIEUW: Regiosessies voor praktijkmanagers werkzaam bij huisartspraktijken

Op verzoek van onze leden starten we, in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Praktijk Management (NVvPM), met regiosessies voor praktijkmanagers van huisartspraktijken. Hier kun je al je praktische vragen bespreken met collega’s die precies weten wat je bedoelt, zaken waar ze zelf misschien ook tegenaan lopen of al een oplossing voor hebben bedacht.

 

Wat zijn regiosessies?

Op locatie – namelijk de praktijk van een van de leden – gaan praktijkmanagers uit de regio aan tafel om bij te praten, ervaringen te delen, actuele thema’s te bespreken en bij een collega-praktijkmanager een kijkje te nemen in de keuken. De regiosessies vormen samen met deze website, de nieuwsbrief, trainingen, PM on Tour en de jaarlijkse Dag van de Praktijkmanager een compleet pakket van kennis- en netwerkactiviteiten die praktijkmanagers helpen hun werk (nog) leuker en beter te doen.

 

Informatiebijeenkomst

Zijn de regiosessies iets voor jou? Kom naar de informatiebijeenkomst op 5 september in het Van der Valk Hotel in Akersloot. De bijeenkomst vindt plaats van 9 tot 12 uur en bestaat naast een toelichting vanuit de NvvPM en het PraktijkManagersNetwerk uit een concrete regiosessie. Zo kun je direct ervaren hoe een regiosessie is en of de opzet aan je wensen voldoet. Na afloop bepalen we of, hoe vaak en waar (in welke regio’s) de sessies georganiseerd gaan worden. En kun je je aanmelden.

 

In jouw regio?

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor praktijkmanagers uit de regio Noord-Holland. Ben je praktijkmanager elders in Nederland en wil je ook meer weten over de mogelijkheden van een regiosessie bij jou in de buurt? Stuur vrijblijvend een mail naar Geert Dijkstra ( geert@medischondernemen.nl).

 

Datum, locatie en aanmelden

Datum en tijd: 5 september 2019, 9-12 uur.

Locatie: Van der Valk Hotel Akersloot, Geesterweg 1A, 1921 NV Akersloot.

Aanmelding:  Meld je aan via deze link.

 

Blijf op de hoogte en meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Geplaatst door: Lisanne Blitterswijk Lisanne Blitterswijk
Redacteur
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen
Open modal