menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen

Over MedischOndernemen

MedischOndernemen is hét interactieve platform voor zelfstandige ondernemers in de eerstelijns zorg. Dagelijks genereren wij interessante content voor de ondernemende huisarts, tandarts en fysiotherapeut. Niet alleen zijn wij online actief, ook publiceren wij vijf keer per jaar het MedischOndernemen Magazine met verschillende, interessante thema’s en organiseren wij diverse evenementen.

MedischOndernemen bestaat uit MedischOndernemen en het Praktijkmanagersnetwerk. Wij signaleren trends, geven praktische informatie en inspireert tot denken én tot actie. De huisarts, tandarts en fysiotherapeut heeft door de jaren heen steeds vaker hulp gekregen van de praktijkmanager, ook hen bedienen wij met congressen en trainingen.

 

Naast nieuwsberichten en blogs organiseren wij verschillende congressen, zoals Tandartspraktijk Anno Nu, Fysiopraktijk Anno Nu en de Dag van de Praktijkmanager.

   

Ruim 30.000 professionals delen kennis en inspireren elkaar via onze evenementen, trainingen, magazines, website en social media. Met andere woorden: MedischOndernemen inspireert praktijkhouders en praktijkmanagers in het ondernemerschap en de bedrijfsvoering van een succesvolle praktijk. 

 

Wat bieden wij:

Ook u kunt lid worden van MedischOndernemen en profiteren van de voordelen van het lidmaatschap. Kijkt u hier voor meer informatie en aanmelden

Home
Meest gelezen