menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
17 augustus 2018

Vacature: Huisarts te Spijkenisse

Voor onze nieuwe, innovatieve en geaccrediteerde huisartsenpraktijk te Spijkenisse zoeken wij een enthousiaste huisarts.
Vacature: Huisarts te Spijkenisse

Ons team bestaat uit 5 huisartsen, 9 gediplomeerde doktersassistentes, 7 praktijkondersteuners somatiek, GGZ en jeugd en een praktijkmanager. 

In samenwerking met het Erasmus MC leiden wij huisartsen en basisartsen op. Eén van de collega’s is kaderhuisarts ouderenzorg. De huisartsenpraktijk maakt deel uit van een gezondheidscentrum waar ook een apotheek, fysiotherapie, logopedie, podotherapie, thuiszorg, maatschappelijk werk en een welzijnscoach aanwezig zijn.

 

Per 1 januari 2019 maken wij: Ümit Tas, Jill Ginter, Marlies van Doorn, Ankie Wulffers en Petra de Boks de stap naar praktijkhouderschap. Dit maakt dat we volop nadenken over en bouwen aan een nieuwe praktijk. We zijn benieuwd naar jouw visie op de huisartsenpraktijk van morgen! 

 

In het ideale geval ben jij een samenwerker en een doener. We bieden je een contract naar keuze op loondienst- of waarneembasis, met mogelijkheid tot praktijkhouderschap in de toekomst. 

Voor meer informatie kun je mailen of bellen naar Petra de Boks p.deboks@gcdeakkers.nl; 0181-670079 (praktijk)

 

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie

Lees meer over:
Vacature
Gerelateerde artikelen