menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
10 augustus 2020

Wat weet jij echt over Waterpik® waterflossers? Wij hebben de antwoorden op al je vragen.

Waterpik® is nummer 1 als het gaat om best verkochte waterflossers ter wereld. Waterflossen is bewezen een makkelijke en effectieve manier om interdentaal te reinigen. Sinds de komst van de eerste Waterpik® waterflosser meer dan 55 jaar geleden zijn er wereldwijd meer dan 75 studies gedaan die collectief plaqueverwijdering, reductie van bloeding, gingivitis en de veiligheid van het gebruik ervan aantonen.
Wat weet jij echt over Waterpik® waterflossers? Wij hebben de antwoorden op al je vragen.

In Nederland merken we dat de Waterpik® waterflosser onder dentale professionals nog erg onbekend en daardoor onbemind is. Daarom werken we met een team van zelfstandige mondhygiënisten die educatieve Lunch & Learn sessies verzorgen voor het hele team in de praktijk.

 

Enthousiaste reacties 

Zo’n educatieve sessie wordt meestal gepland tijdens de middagpauze. Tijdens het nuttigen van de door ons verzorgde lunch leggen we onder andere uit voor welke patiënten de waterfloser een uitkomst zou bieden. Ook presenteren we de mechanische werking van de waterflosser en demonstreren we hoe je de waterflosser op de juiste manier gebruikt, zodat jij op jouw beurt patiënten goed kunt voorlichten. Wij krijgen ontzettende enthousiaste reacties op deze trainingen, dus wat houdt je nog tegen? 

 

Ontvang een gratis Waterpik® waterflosser

Plan een gratis en vrijblijvende educatieve Lunch en Learn in jouw praktijk en ontvang een gratis Waterpik® waterflosser. Meer informatie:  www.waterpik.nl/nl/professioneel/praktijk-afspraak

 

Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie

Lees meer over:
Mondzorg
Gerelateerde artikelen