Draag ook bij aan ons thema van de maand: 'Pand en duurzaamheid'

donderdag 15 april 2021
timer 2 min

Foto: Shutterstock

In 2021 gaan we bij MedischOndernemen onze activiteiten nog meer vormgeven vanuit de thema’s rond 'ondernemen en samenwerken' in de eerste lijn. We geven u hierbij graag het podium voor een visie, een blog, een praktijkvoorbeeld of een andere bijdrage. Heeft u vanuit uw praktijk een voorbeeld van een interessant nieuw praktijkpand en een innovatie op het gebied van duurzaamheid? Dan horen we graag van u.

Voor de komende maanden staan de thema's 'Pand en duurzaamheid' (mei) en 'Futureproof ondernemen' (juni) op de agenda. De gehele kalender vindt u hieronder. 

Lever ook een bijdrage

We nodigen u van harte uit ook een bijdrage te leveren, over een van deze of onderstaande thema's. Dit kan in de vorm van tips aan de redactie, maar ook door zelf in de pen te klimmen. Heeft u vanuit uw praktijk voorbeelden van een effectieve aanpak? Heeft u adviezen voor praktijkhouders of -managers? Graag komen we in contact met deskundigen en experts die via ons platform hun ideeën kwijt willen aan onze brede doelgroep in de eerste lijn. We geven u graag het podium voor een visie, een blog, een praktijkvoorbeeld of andere bijdrage. Neem contact op met de redactie via onderstaand formulier.

Jaarkalender MedischOndernemen

Maand Website Magazine
Januari Inkoop  
Februari Regionalisering  
Maart Starten en stoppen  Starten en stoppen
April Marketing en strategie  
Mei Pand en duurzaamheid  
Juni Futureproof ondernemen Futureproof ondernemen
Juli Personeel, arbeidsmarkt, werkgeluk  
Augustus Eigenzinnig ondernemerschap   
September Digitalisering Digitalisering
Oktober Financieel   
November Samenwerken  
December Wet- en regelgeving Samenwerken

Sluit u aan

Als lid van MedischOndernemen staat u er niet alleen voor. U heeft toegang tot kennis via de website, de wekelijkse nieuwsbrief en MedischOndernemen Magazine. Verder krijgt u korting  op onze evenementen zoals Mondzorg praktijk Anno Nu en Fysiopraktijk Anno Nu, en profiteert u van korting op onze geaccrediteerde PatiëntenEnquete voor het meten van klanttevredenheid van tandartspraktijken.

Beste Medisch Ondernemen,

Ik zag zojuist dit artikel waarin aangegeven stond dat we ons konden melden over advies m.b.t. marketingstrategie voor een tandartspraktijk.

Ik ben praktijkmanager bij 2 praktijken in Brunssum (Limburg). Wij houden sinds afgelopen jaar een vaste marketingstrategie bij. Mochten jullie vragen hebben / input nodig hebben, schroom dan niet om mij een e-mail te sturen met de vragen.

Mijn e-mail adres is: bas@dentteam.nl

Met vriendelijke groet,
Bas Jongen
Praktijkmanager
dentteam.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.