Save the date - Mondzorgpraktijk Anno Nu: Bespaar nu met vroegboekkorting

donderdag 7 september 2023
timer 3 min
Mondzorgpraktijk Anno Nu - Foto: The Arrows

Mondzorgpraktijk Anno Nu - Foto: The Arrows

Op 9 december 2023 is het weer tijd voor de Mondzorgpraktijk Anno Nu. De kennis- en netwerkdag voor praktijkhouders in de mondzorg: zowel praktijken voor tandheelkunde, mondhygiëne en tandprothetiek. Dankzij de kennis van onze sprekers, partners en experts krijg je op deze dag de kans om jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen.

Het evenement is een dag waarin zowel junior als senior praktijkhouders inzichten kunnen opdoen, kennis delen en elkaar inspireren. Het programma bestaat uit een mix van inspirerende keynotes, parallelsessies en een-op-een speedconsults. 

Til uw praktijk naar een hoger niveau

Mede door onze sprekers, partners en experts krijgt u de kans om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen. Deze leerzame en leuke dag biedt naast actuele en praktische kennis volop ruimte voor netwerken, ontmoetingen, ontspanning en heerlijke catering. 

Profiteer nu van vroegboekkorting bij Mondzorgpraktijk Anno Nu! 

Bent u praktijkhouder in de mondzorg en wilt u graag uw kennis uitbreiden, netwerken met mede professionals uit het vakgebied en uzelf laten inspireren? Mis de kans niet om deel te nemen aan Mondzorgpraktijk Anno Nu. Teken u in voor 15 september en ontvang  € 50,- vroegboekkorting. Wacht niet te lang, meldt u vandaag nog aan en zorg dat u erbij bent! Meld u nu aan met vroegboekkorting.

Geef nu uw prioriteiten voor 2024 door en bepaal mede het programma

Uw prioriteiten voor het nieuwe jaar staan uiteraard centraal in het programma dat bestaat uit een mix van inspirerende keynotes, parallelsessies en een-op-een speedconsults. Vul in vier minuten de uitvraag in en bepaal zo mede het definitieve programma. Vul nu de uitvraag in.

Ledenkorting

Het congres wordt met plezier voor u georganiseerd door VvAA en MedischOndernemen in samenwerking met KNMT. Bent u lid van (een van) ons? Dan ontvangt u € 50,- ledenkorting. En tekent u voor 15 september in, dan ontvangt u nog eens € 50,- extra vroegboekkorting. Meld u nu aan!

Links:

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.