Kiwa

'We create trust'

Kiwa is een van ’s wereld grootste organisaties op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met een uitgebreid portfolio services voor certificering, inspectie, tests, training en consultancy zorgt Kiwa voor vertrouwen in de producten en diensten, bedrijfsprocessen en medewerkers van zijn opdrachtgevers. Kiwa is gespecialiseerd in managementsystemen, maatschappelijke verantwoordelijkheid en laboratoriumtests en actief in de meest uiteenlopende markten, van de bouw- en nutssector tot de gezondheidszorg en agro en food.

Kiwa is een partner for progress die global denkt en local acteert, met ruim 4300 medewerkers in meer dan dertig landen. Kiwa’s expertise als opleider en certificeerder in de zorgsector en als specialist op het gebied van informatiebeveiliging ontmoeten elkaar in uitgebreide dienstverlening rondom NEN 7510, de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging de gezondheidszorg.

De NEN 7510-auditoren van Kiwa hebben veel ervaring met het uitvoeren van NEN 7510-certificeringstrajecten. Een aantal Kiwa-auditoren is register EDP-auditor (RE), dat wil zeggen dat ze een postdoctorale opleiding IT Audit hebben gevolgd en ingeschreven staan in het EDP-auditorsregister van NOREA, de beroepsorganisatie van IT-auditors.

Bezoekadres

Sir Winston Churchill-laan 273 Rijswijk, Nederland.

Contactgegevens

T. 088 - 998 44 00
E. info@kiwa.nl

Meer informatie

Naar de website van Kiwa