Basistraining: Arbeidsrecht in de medische praktijk

sep5
Zodra u met personeel werkt, is basiskennis van het arbeidsrecht essentieel. Leer in één dag de basisbeginselen van het arbeidsrecht en pas ze direct toe in uw eigen praktijk.

Welke onderwerpen horen in de arbeidsovereenkomst te staan? Hoe bouwt u een personeelsdossier op? Wat kunt u doen als u problemen heeft met medewerkers? En hoe berekent u een transitievergoeding bij ontslag? Mr. drs Petra Kroon geeft u in deze basistraining arbeidsrecht antwoorden en handvatten.


Wet Werk en Zekerheid

In deze training komen de belangrijkste aspecten van het arbeidsrecht aan bod: van een gedegen arbeidsovereenkomst tot het omgaan met re-integratie na ziekte of arbeidsconflict. U krijgt een actueel overzicht van de belangrijkste vraagstukken op arbeidsrechtelijk gebied, afgestemd op de nieuwe eisen van de Wet Werk en Zekerheid die dit jaar is ingegaan.


Lever uw eigen praktijkcasus in

De theorie wordt door middel van leerzame voorbeelden uit de praktijk helder in beeld gebracht. Daarnaast is er volop gelegenheid om onduidelijkheden, knelpunten en vragen uit uw dagelijkse werk voor te leggen. Zo kunt u voorafgaand aan de training een praktijkcasus indienen die tijdens de training geanonimiseerd behandeld wordt.


Onderwerpen die aan bod komen

  • De Wet Werk en Zekerheid
  • De arbeidsovereenkomst (vormen van arbeidsovereenkomsten)
  • Opbouw personeelsdossier (o.a. disfunctionerende en zieke werknemer)
  • Ontslag en einde dienstverband
  • Cases uit de praktijk
 
Basistraining: Arbeidsrecht in de medische praktijk

Datum / tijd

5 september 2018
Aanvang: 10.00 uur

Locatie

near_meAmersfoort