Kennissessie “Een praktijk starten, overnemen, stoppen…”

sep29
Als zorgprofessional is de start of overname van een praktijk c.q. toetreding tot een maatschap mogelijk de volgende stap in uw carrière. Misschien is dit alles een gepasseerd station en bent u juist van plan om te stoppen met uw praktijk. Dit brengt de nodige vragen met zich mee. Voor antwoorden op deze vragen, organiseren wij voor u een kennissessie met als thema’s Starten, Overnemen en Stoppen.

De Kennissessie vindt plaats op 29 september 2016 bij Tandzorg Twente in Almelo.

 

Lezing ‘Starten’

Judith Engbers, accountmanager Eshuis Accountants en Adviseurs, en Rob Boelens, Sector Specialist Medische & Vrije Beroepen van ABN AMRO, verzorgen voor u een lezing met als thema ‘Starten’. Tijdens deze lezing zullen zij u meer vertellen over welke stappen u moeten nemen en waar u aan moet denken bij het starten/overnemen van een praktijk.

 

Lezing ‘Stoppen’

Tegelijkertijd vertellen Harold Strijker, Fiscalist Eshuis Accountants en Adviseurs en Lucas Dalhuisen, Financieel Planner ABN AMRO u graag meer over het thema ‘Stoppen’. Tijdens deze lezing zullen zij u aan de hand van praktijkgerichte oplossingen begeleiden naar een gezonde financiële toekomst.

 

Als gastheer van de avond zal de heer Jan Rijnders samen met zijn zoon Ruben zijn ervaringen met u delen die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan ten aanzien van dit onderwerp.

 

Programma

18:30 uur Ontvangst

19:00 uur Opening door Elice Phijffers, ABN AMRO

19:15 uur Lezing thema ‘Starten’ en lezing thema ‘Stoppen’

20:00 uur Lezing ‘Delen van ervaring‘ door tandartsen Jan en Ruben Rijnders

20:30 uur Afsluiting, hapje en drankje.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot vrijdag 23 september a.s. door een mailtje te sturen naar ontzorgen@eshuis.com. Vermeld daarin uw naam, woonplaats, telefoonnummer en mailadres. En of u de lezing ‘Starten’ of ‘Stoppen’ wenst bij te wonen. Ook vernemen wij graag met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

Kennissessie “Een praktijk starten, overnemen, stoppen…”

Datum / tijd

29 september 2016
Aanvang: 10.00 uur

Locatie

near_me Tandzorg Twente