Masterclass ‘Start of overname mondzorgpraktijk’

nov4

Het realiseren van een droompraktijk 
Voor de 7e keer op rij organiseren de KNMT, Dentalair, Infomedics, Dentiva en ABN AMRO Bank de masterclass ‘starten of overnemen van een mondzorgpraktijk'. De masterclasses zijn in Amsterdam (4 november), Rotterdam (11 november) en Nijmegen (18 november).  

Bent u tandarts, orthodontist of mondhygiënist en droomt u van een eigen praktijk? Dan is deze masterclass echt iets voor u. U hoort alles over wat er allemaal bij een praktijkstart of -overname komt kijken. Tijdens dit live event krijgt u praktische handvatten die u helpen om uw droompraktijk te realiseren. Alle ins & outs komen aan de orde zodat u een goed totaal beeld heeft over de stappen die u kunt zetten op uw weg naar een eigen praktijk. Alle sprekers hebben ruime ervaring in het begeleiden van startende ondernemers en delen hun tips en ervaringen graag. 
 
Programma Masterclass Mondzorg 
17.30  Ontvangst met een warme maaltijd  
18.30  Start masterclass ‘Start of overname mondzorgpraktijk’ 
21.15 Afsluiting met een hapje en een drankje 
 
Wanneer 
Deze masterclass vindt plaats op de volgende 3 locaties: 
 
•    Amsterdam, 4 november 2021 
•    Rotterdam, 11 november 2021  
•    Nijmegen,  18 november 2021 
 
Is deze masterclass iets voor u? 
Deze masterclass is helemaal toegesneden op tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten die overwegen om een mondzorgpraktijk te starten of over te nemen. Alle sprekers hebben ruime ervaring in het begeleiden van startende ondernemers en delen hun ervaringen graag met je klant.  
 
Direct naar de website
 

Datum / tijd

4 november 2021
Aanvang: 10.00 uur