Mondzorgpraktijk Anno Nu 2023

dec9

Leuk dat u belangstelling heeft voor Mondzorgpraktijk Anno Nu, de kennis- en netwerkdag voor praktijkhouders en senior praktijkmanagers in de mondzorg die vol vertrouwen en goed voorbereid het nieuwe jaar in willen gaan. Gun uzelf op 9 december deze inspirerende dag en reserveer nu een van de beschikbare tickets.

Onze belofte: leerzaam én leuk!
Alle belangrijke niet-medische aspecten van de praktijk passeren in één dag de revue. Samen met sprekers, partners, experts en andere deelnemers zoomen we in op de meest voorkomende vraagstukken rond ondernemerschap, financiën, modern werkgeverschap, communicatie, overheidsbeleid en meer. Leerzaam dus. Maar ook leuk, want er is volop ruimte voor netwerken, verrassende ontmoetingen, ontspanning en heerlijke catering. Zodat u uw vrije zaterdag inderdaad leerzaam en leuk besteedt.

Voor wie
Mondzorgpraktijk Anno Nu is dé kennis- en netwerkdag voor praktijkhouders in de mondzorg: zowel praktijken voor tandheelkunde, mondhygiëne en tandprothetiek. Ook senior praktijkmanagers zijn zelf of samen met hun praktijkhouder(s) van harte uitgenodigd.

Ledenkorting
Het congres wordt met plezier voor u georganiseerd door VvAA en MedischOndernemen in samenwerking met KNMT, ONT en NVM. Bent u lid van VvAA, MedischOndernemen, KNMT, NVM of ONT? Dan ontvangt u € 50,- ledenkorting.

Graag tot 9 december!

Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar www.mondzorgpraktijkannonu.nl

 

Datum / tijd

9 december 2023
Aanvang: 09.00 uur

Prijs

€345,- (ex. btw voor niet leden) € 295,- (ex. btw voor leden)

Locatie

near_me't Hart Utrecht Orteliuslaan 750 Utrecht, Nederland.