Mondzorgpraktijk Anno Nu naar 5 februari

feb5

Op 5 februari 2022 staan we in Utrecht graag voor u klaar voor Mondzorgpraktijk Anno Nu 2022. Hét congres voor praktijkhouders en -managers in de mondzorg die vol vertrouwen en goed voorbereid het nieuwe jaar in willen gaan. Alle niet-medische aspecten van de praktijk komen tijdens deze dag aan bod. We brengen u op de hoogte en laten u zien wat u direct kunt toepassen om uw praktijk op orde te brengen. 

Feestelijk sfeer 
Net als u kijken we meer dan ooit uit naar een dag vol ontmoeting, bijpraten, kennis, inspiratie, ontspanning en plezier. En bruisen van de ideeën om de dag nog leuker en verrassender te maken! 

Deze achtste editie biedt volop inspiratie én tal van praktische tips en handvatten van experts en vakgenoten. Uiteraard is er meer dan genoeg gelegenheid om bij te praten met vakgenoten, sprekers, de gastheren en sponsoren die uw ook in 2022 van dienst zijn.

NIEUW: Durf te vragen
Stel tijdens het congres op 5 februari al uw vragen tijdens de Durf te Vragen sessies die de sprekers naast hun eigen sessie verzorgen.

Ledenkorting
Het congres wordt met plezier voor u georganiseerd door KNMTVvAA of  MedischOndernemen. Bent u lid van (een van) ons? Dan ontvangt u €50,- ledenkorting. 

Ga vol vertrouwen en goed voorbereid het nieuwe jaar in, breid uw netwerk uit én verdien 5 KRT-punten! 

Aanmelden

 

Datum / tijd

5 februari 2022
Aanvang: 00.00 uur

Prijs

€Ticketprijs voor leden € 295,- Voor niet leden: €345,-

Locatie

near_me't Hart Orteliuslaan 750 Utrecht, Nederland.