Mondzorgpraktijk Anno Nu naar 5 februari

feb5

Hoewel Mondzorgpraktijk Anno Nu oorspronkelijk live zou plaatsvinden in Utrecht, is in verband met de nieuwe coronamaatregelen ervoor gekozen het evenement geheel online te laten plaatsvinden. Net als tijdens de vorige online editie kunt u de keynote en sessies vanaf uw eigen huis volgen via onze krachtige congrestool. Zo bieden we nog steeds voor iedereen evenveel kennis en inspiratie. Wees erbij tijdens hét congres voor praktijkhouders en -managers in de mondzorg die vol vertrouwen en goed voorbereid aan de slag willen gaan. Alle niet-medische aspecten van de praktijk komen tijdens deze dag aan bod. We brengen u op de hoogte en laten u zien wat u direct kunt toepassen om uw praktijk op orde te brengen. Deze achtste editie biedt volop inspiratie én tal van praktische tips en handvatten van experts en vakgenoten. 

Ledenkorting
Het congres wordt met plezier voor u georganiseerd door KNMTVvAA of  MedischOndernemen. Bent u lid van (een van) ons? Dan ontvangt u €50,- ledenkorting. 

Ga voor een succesvolle praktijk in 2022, breid uw netwerk uit én verdien 4,5 KRM-punten, 5 KRT-punten of 6-NVvO-punten! 

Aanmelden

 

Datum / tijd

5 februari 2022
Aanvang: 00.00 uur

Prijs

€Ticketprijs voor leden € 295,- Voor niet leden: €345,-

Locatie

near_meOnline