(Online) Dag van de Praktijkmanager

mei14
We vieren al 13 jaar ons vak op de tweede donderdag van mei. Ook nu gaan we ondanks alle perikelen elkaar toch zien tijdens de eerste online editie van de Dag van de Praktijkmanager op 14 mei. We maken er een leuke en leerzame online bijeenkomst van. Die je vanaf je (thuis)werkplek kunt bijwonen.

Maatwerk voor iedere praktijkmanager
Het aantal praktijkmanagers groeit, in elk type eerstelijnspraktijk, in elke regio en op elk niveau. Vandaar dat we de nieuwe koers, die we in 2019 hebben ingezet, ook in 2020 voortzetten: naast een aantal voor iedereen interessante onderwerpen, bieden we ook steeds maar sessies op maat aan.


We kijken daarbij naar:

•     Workshops voor starters en ervaren praktijkmanagers.
•     Verdiepingssessies met specifieke thema’s die spelen bij praktijkmanagers in mondzorg-, huisarts- en andere praktijken.
•     Het op een leuke manier versterken van de regionale netwerken. 

 

Voor de deelnemers aan de druk bezochte editie van 2019 was deze aanpak op maat een belangrijke reden om de dag een hoge waardering te geven. Met een 8,1 als gemiddeld rapportcijfer was dit de hoogste in de twaalfjarige historie van het evenement.

 

Op 8 september 2020 volgt de Dag van de Praktijkmanager in een hybride vorm.   Een combinatie tussen een live-congres en een online-congres op dezelfde dag . Klik  hier  voor meer informatie. 


Klik hier om je aan te melden.

 
(Online) Dag van de Praktijkmanager

Datum / tijd

14 mei 2020
Aanvang: 10.00 uur