Staat uw wereld als zelfstandige tandarts binnenkort op z’n kop?

okt31
Er is in de afgelopen jaren veel veranderd in het landschap van de tandarts. Patiënten zijn beter geïnformeerd en daarmee veeleisend geworden, er zijn ketens ontstaan en er is steeds meer regeldruk vanuit de overheid. Het is eenvoudig om deze ontwikkelingen als een bedreiging te zien. Maar zou het de zelfstandige tandartspraktijk ook kansen kunnen bieden?

Om een beeld te krijgen van uw kansen in deze snel veranderende markt nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de workshop BBB. Deze 120 minuten durende workshop vindt plaats in Amersfoort. U én uw collega’s zijn van harte welkom.

Richard Suy

Richard Suy is tandarts en praktijkeigenaar Mondzorg Oost. In 1999 ben ik als tandarts afgestudeerd aan de KUN, nu Radboud Universiteit. Ik ben de opleiding achteraf meer gaan waarderen dan tijdens het doorlopen van de studie. Direct gaan waarnemen bij diverse praktijken in de Achterhoek om vervolgens aan de slag te gaan in een maatschap te Nijmegen. Geen gelukkige keuze bleek achteraf, 3 kapiteins op een schip waarvan er twee reeds 25 jaar samenwerken geeft een asymmetrie in visie. Als solist werken in een praktijk zonder ontwikkeling is voor mij geen optie. Al snel werd duidelijk dat ik een andere koers wilde varen.

Aansluitend heb ik mijn eigen praktijk Mondzorg Oost in 2008 gevestigd in Medisch Centrum Nijmegen –Oost , een groot centrum met veel uiteenlopende disciplines. Door de jaren heen is de praktijk sterk gegroeid tot wat het nu is met een vrolijk team van 6 (gedifferentieerde-) tandartsen, een laborant, 7 (preventie-) assistenten en een mondhygiëniste. Een machtig mooi vak, zeer veelzijdig en blijvend uitdagend. Kernwaarden van de praktijk zijn eerlijkheid, professionaliteit en plezier, alleen dit kan leiden tot tevreden patiënten.

Buiten de praktijkwerkzaamheden ben ik naast bestuurslid van de ANT ook secretaris van de Nijmeegse Tandarts Vereniging, een fantastische kring die volop in beweging is.

René Bestevaar

René Bestevaar is freelance trainer en retailer in hart en nieren. Zijn jarenlange ervaring in de retail heeft hij opgedaan in onder andere de fiets,- auto,- bloemen- en dierenbranche.

Ook voor tandheelkundige praktijken heeft René nog wel wat slimme ideeën. Praktijkhouders en teams helpen om zaken slim te organiseren, het beste uit elkaar te halen en daarmee de patiënt optimaal van dienst te zijn is zijn grootste drijfveer. Als trainer is hij helemaal in zijn element en trakteert hij de aanwezige op een flinke dosis energie, enthousiasme, humor en praktische tips.

Klik hier om u in te schrijven.

Voorpraktijken. Altijd een goed contract.

Datum / tijd

31 oktober 2017
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meVan der Valk Hotel