Tijd voor zorg! - Uw Zorg online Challenge 2022 – online op 9 maart

mrt9
‘Tijd voor zorg!’ staat 9 maart centraal tijdens de vijfde Uw Zorg online Challenge, het jaarlijks inspiratie- en netwerkevent over online zorg van Pharmeon. In een periode waarin de zorg onder druk staat, bieden online oplossingen hulp. Door zorgprocessen online efficiënter te maken, samen te werken met andere zorgverleners en patiënten meer zelf te laten doen, maken we samen meer tijd en ruimte voor zorg. Tijd die u kunt gebruiken voor persoonlijke zorg voor uw patiënten.

Welke aanpak werkt het beste voor uw praktijk of samenwerkingsverband? Gaat een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) tijd kosten of levert het tijd op? Met welke technologieën werkt u efficiënter in uw praktijk? Hoe werkt u digitaal samen met andere zorgverleners in uw netwerk en levert u daarmee betere zorg aan uw patiënten?

Samen met zorgverleners, patiënten en experts gaan we het gesprek aan om meer tijd te maken voor zorg en delen we best practices, workshops en ervaringen. En natuurlijk sluiten we dit jaar ook weer feestelijk af met uitreiking van de Uw Zorg online award aan de meest online praktijk, apotheek en zorgregio van Nederland.

Programma (16.00-18.00 uur)

• Opening
• Ronde tafel
• Parallelsessies
• Afsluiting en uitreiking Uw Zorg online award

Voor wie?

De Challenge is voor klanten en relaties van Pharmeon en haar business partners: zorgverleners, ICT beleidsmedewerkers, projectleiders, bestuurders en regionale samenwerkingsverbanden uit de zorg die hun kennis willen delen en verdiepen op gebied van online zorg implementatie. Bekijk voor een indruk het verslag van de laatste editie uit 2021

Uw Zorg online award

De Uw Zorg online award gaat naar de zorgpraktijk en regio die het afgelopen jaar de meeste online gebruikers hadden of de snelste groei realiseerden. Wilt u als praktijk of als regionaal samenwerkingsverband deelnemen aan deze award? Bekijk de voorwaarden of meld u aan.

Aanmelden Uw Zorg online award

Zorg online

Datum / tijd

9 maart 2022
Aanvang: 16.00 uur

Locatie

near_meOnline