Vandaag! MO on Tour: Rendementsverbetering voor uw Praktijk

mrt30
Na een eerste succesvolle MO on Tour op 7 december 2016 over Rendementsverbetering voor uw Praktijk zullen we dit concept ook in 2017 herhalen. Kom naar een van de MO on Tour sessies over Rendementsverbetering voor uw Praktijk op donderdag 30 maart.

Een goed rendement halen uit uw praktijk, dat wilt u toch ook? Maar hoe pakt u dat aan? Daarvoor moet u eerst weten hoe het rendement in uw praktijk tot stand komt. Waar wordt het geld verdiend en waar laat u het liggen? Het antwoord op deze vragen en meer krijgt u op donderdag 30 maart in Schijndel!

 

MedischOndernemen organiseert dan een inspirerende, interactieve avondsessie met als onderwerp ‘Rendementsverbetering’. Deze avond zit boordevol praktische tips en handreikingen toegespitst op úw praktijk.

 

Ondernemerscoach Dennis van den Hoogen van Bol Adviseurs zal u door deze avond heen leiden. Hij prikkelt u om strategisch na te denken over de toekomst van uw praktijk. Dennis wordt ondersteund door Erik Garritsen van Intelly. Samen zorgen zij voor nieuwe inspiratie en inzichten welke concreet bruikbaar zijn in uw dagelijkse praktijkvoering.


SMART budget

Om rendementsverbetering te realiseren staan Dennis en Erik stil bij diverse onderwerpen. Een belangrijk thema is bijvoorbeeld ‘Hoe maak ik het budget van mijn praktijk SMART’. SMART staat voor: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden. U krijgt onder andere inzicht in de meerwaarde van deze werkwijze. Tevens krijgt u tips en handreikingen om hier meteen zelf mee aan de slag te gaan.

 

De avondsessie vindt op donderdag 30 maart in Schijndel (Hoofdstraat 190, 5481 AK Schijndel, gebouw Bol Adviseurs) , vanaf 19.30 uur . Deelname is gratis wanneer u lid bent van MedischOndernemen. Om voldoende interactie te waarborgen, is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is daarom verplicht. Bent u nog geen lid? Meld u dan aan en betaal eenmalig € 94,90. U krijgt hierbij een jaarabonnement MedischOndernemen cadeau!

 

Investeer één avond en verbeter het rendement van uw praktijk direct.

Klik hier voor een terugblik op de eerste MO on Tour van 7 december 2016.


Vandaag! MO on Tour: Rendementsverbetering voor uw Praktijk

Datum / tijd

30 maart 2017
Aanvang: 10.00 uur

Locatie

near_meSchijndel