Webinar Digitaal Veilig & Gezond samenwerken

mrt15
De gevolgen van malware, phishing of ransomware kunnen desastreus zijn, zo blijkt regelmatig in het nieuws. Deze bedreigingen zijn lang niet altijd zichtbaar, maar intussen zeer serieus, ook voor praktijken in de eerste lijn. In het Webinar Digitaal Veilig & Gezond samenwerken op 15 maart bespreken Van Ree Accountants, ABN AMRO en Fancit welke maatregelen beschikbaar zijn om eerstelijnspraktijken te beschermen tegen online risico’s.

De onderlinge samenwerking tussen de zorgverleners in de eerste lijn neemt toe en is ook steeds meer nodig om de patiënt goed te behandelen. Hoe zorg je daarbij voor een onderlinge veilige digitale samenwerking in de eerstelijns- of mondzorgpraktijk? Ook zij kunnen immers hiervan het slachtoffer worden.

In dit webinar delen Van Ree Accountants, ABN AMRO en Fancit met kennis en ervaringen over veilig digitaal samenwerken en inzichten over wat er op praktijken afkomt. Deze inzichten vullen ze aan met praktijkvoorbeelden en handreikingen, zodat praktijkhouders beschikken over een stevig fundament voor veilig digitaal werken. Het programma van deze avond:

 

19.30 uur

 

Start live event via Teams

19.45 uur

 

Welkom en toelichting op het programma

19.50 uur

 

Veilig zaken doen? Beperk jouw cyber risico!
door Rob Boelens en Els Hogenbirk, ABN AMRO Bank

20.10 uur

 

Kansen in samenwerken – het beheersen van risico’s

door Johan Arends LLM RB, Van Ree Accountants

20.30 uur

 

Welke maatregelen kun je treffen?

door Mathias Weststrate, Fancit

20.50 uur

 

Gelegenheid voor vragen

 

Meer informatie en aanmelden: Webinar 15 maart 2022 Digitaal Veilig & Gezond samenwerken

Datum / tijd

15 maart 2022
Aanvang: 19.30 uur

Locatie

near_meOnline
Webinar Digitaal Veilig & Gezond samenwerken