Webinar Hittestress en gezondheid

jun15
Hitte is tot nog toe het gevaarlijkste klimaatrisico. Tijdens de twee extreme hittegolven in 2019 en in 2020 zijn respectievelijk 400 en 500 mensen extra overleden. De provincie Zuid-Holland organiseert daarom het webinar Hittestress en Gezondheid op dinsdag 15 juni 2021.

Hitte is lang het klimaatrisico geweest waar de minste aandacht naar uit ging bij de ontwikkeling van klimaatadaptatie strategieën en plannen. Tijdens de twee extreme hittegolven in 2019 (toen voor het eerst de 40 graden werd aangetikt) en in 2020 (toen we de langste reeks tropische dagen ooit hadden) zijn respectievelijk 400 en 500 mensen extra overleden. Een onbekend maar vermoedelijk groot aantal mensen had last van de hitte, waarvan sommigen werden opgenomen op de spoedeisende hulp.

Samen willen we deze dag gebruiken om kennis en ervaringen te delen, te netwerken, te inspireren en op onderzoek uit te gaan. We hebben mooi programma dat bestaat uit een paneldiscussie en aanvullend op het plenaire programma zijn er 8 workshops. We sluiten gezamenlijk af. Ook is het mogelijk om aan het einde virtueel te speeddaten.

Alle informatie: Webinar Hittestress en gezondheid door Provincie Zuid-Holland

Webinar Hittestress en gezondheid - Provincie Zuid-Holland

Datum / tijd

15 juni 2021
Aanvang: 09.30 uur

Prijs

€Gratis

Locatie

near_meOnline
Hittestress en gezondheid