Webinar MO Innovation Centre: Innovatie voor uw mondzorgpraktijk

nov21

Op een effectieve manier op de hoogte raken van innovaties in producten en diensten die uw praktijk kunnen versterken? Kom langs bij de webinars van het MO Innovation Centre. Op dinsdagavond 21 november staat de eerste gepland. Gratis aanmelden is nu mogelijk.

Nieuw: MO Innovation Centre

Innovaties bepalen de kwaliteit in de mondzorgpraktijk van vandaag en morgen. Toch blijkt productkennis bij tandartsen af te nemen. Want de werkdruk neemt toe waardoor er minder tijd is of wordt genomen om vertegenwoordigers te ontvangen en zich te laten bijpraten over de laatste innovaties. Bovendien gaat steeds meer informatie via internet en worden buitendiensten van dental depots kleiner. Hierdoor dreigt een afname van productkennis en daardoor minder eenvoudige introductie van nieuwe verbeterde producten in tandheelkundige praktijk. We denken dat het tijd is om nieuwe wegen te creëren om producten te introduceren in de praktijk met productinformatie. Het MO Innovation Centre, een initiatief van MedischOndernemen en Best Dental buy, biedt een moderne ondersteuning van het inkoopproces van de mondzorgpraktijk.

Programma

De online bijeenkomsten van het MO Innovation Centre bieden een mix van producten en diensten waarmee u uw praktijk kunt versterken. In een uur wordt u bijgepraat en kunt u uiteraard uw vragen stellen. Op 21 november staan op de agenda:

Esthetiek en levensduur van posterieure composietrestauraties
Composietrestauraties kunnen en MOETEN langer meegaan. Deze zoommeeting  zal belangrijke informatie geven over het bereiken van de juiste anatomie met een nieuw Sectional Matrix System met de naam Halo.

Daarnaast informatie over hoe u ervoor kunt zorgen dat zelfs de diepste lagen composiet op de juiste manier worden uitgehard.

ReviewCollect & TalentCollect
In dit deel van het programma leert u alles over het verbeteren van uw online reputatie om toptalent aan te trekken en te behouden.

Bryant Refractive: De loepbril van de toekomst
Onze kenmerkende optische technologie, opnieuw vormgegeven in een revolutionair ontwerp voor een perfecte houding. Bereik uitmuntendheid zonder in te leveren op comfort.

Gratis aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden voor deze online bijeenkomst. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een email met alle praktische informatie en een link voor deelname.

MO Innovation Centre

Datum / tijd

21 november 2023
Aanvang: 19.30 uur

Prijs

€Gratis

Locatie

near_meOnline