Enquête praktijkmanagers brengt beroepsgroep in beeld: doe ook mee!

dinsdag 12 maart 2019
timer 2 min
Waar hebben praktijkmanagers het meeste behoefte aan, waarin willen zij groeien en welke knelpunten zitten het meest in de weg? Leer alles over deze thema’s door deel te nemen aan de enquête. De inzichten die deze benchmark van MedischOndernemen en Dentiva oplevert, helpen praktijkmanagers in hun dagelijkse praktijk.

De zorg in Nederland verandert snel, de regeldruk neemt toe, praktijken groeien en patiënten hebben andere wensen. De zorg is in ontwikkeling waarbij de zorgprofessional steeds vaker in grotere praktijken werkt met meer medewerkers dan vroeger. Daarbij spelen praktijkmanagers steeds vaker een grotere rol. 

 

Flinke uitdagingen

De gemiddelde praktijk staat voor een flink aantal uitdagingen. Moet je uitbreiden of veranderen om in de vraag te kunnen voorzien? Is het team vitaal en weet iedereen wat belangrijk voor de praktijk is? Kun je als praktijkmanager als spil van het team goed functioneren? Of loop je vast in het krachtveld tussen je collega’s en de praktijkhouder?

 

Kortom: waar sta je als praktijkmanager en hoe doen je collega’s het eigenlijk? Dit onderzoekgeeft antwoord op dit soort vragen en de onderliggende vraagstukken. Bovenal krijg je door mee te doen een beeld over de ontwikkelingen bij beroepsgenoten. De inzichten die het onderzoek uiteindelijk oplevert, kunnen praktijkmanagers goed gebruiken om hun visie en ideeën over de praktijkvoering verder vorm te geven. Klik hier om het onderzoek in te vullen.

 

Resultaten in één oogopslag  

Direct na het invullenzie je in één oogopslag je resultaten. Op basis van het onderzoek maken wij een waardevol trendrapport en dat sturen wij je toe. De belangrijkst trends worden ook beschreven in het magazine MedischOndernemen. Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Let op: je ontvangt pas de resultaten in vergelijking met andere respondenten zodra we voldoende ingevulde enquêtes hebben ontvangen.

 

Gratis lidmaatschap

Onder de deelnemers worden 5 gratis lidmaatschappen 2019 van het PraktijkManagersNetwerk verloot. Intersse? Vul het onderzoek in!

Vragen en opmerkingen kun je sturen naar benchmark@dentiva.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Enquête praktijkmanagers brengt beroepsgroep in beeld: doe ook mee!