Doe de vrijblijvende afvalcheck. En vraag de second opinion over 38 randzaken binnen uw praktijk

donderdag 27 januari 2022
timer 4 min
Doe de vrijblijvende afvalcheck bij Voorpraktijken (Foto: Shutterstock)

Doe de vrijblijvende afvalcheck bij Voorpraktijken (Foto:Shutterstock)

Steeds meer praktijken ervaren een toenemende regeldruk en problemen bij het beheren van de facilitaire zaken binnen de praktijk. Bij Voorpraktijken is dit juist de kernactiviteit. Kansen op het gebied van efficiency en contractvoorwaarden zorg voor 20 tot 40% besparing op randzaken.

Een second opinion over de afvalverwijdering, (brand)beveiliging, energie en nog wel 35 van dat soort zaken brengt altijd interessante verbetermogelijkheden aan het licht op het gebied van het voldoen aan wet- en regelgeving en verzekeringseisen. Daarnaast zorgen kansen op het gebied van efficiency en contractvoorwaarden in de afgelopen zes jaar tussen de 20 en 40% besparing bij de bijna 700 praktijken die Voorpraktijken onder contract heeft. De totale besparing loopt inmiddels in de miljoenen.

Zo werken we

Voorpraktijken inventariseert op uw praktijklocatie zelfstandig alle kansen op basis van een no-cure-no-pay besparingsgarantie. Zo garanderen we dat het financieel in alle gevallen positief voor de praktijk uitvalt. Voorpraktijken kijkt naar de volgende onderwerpen, maar we houden de ogen ook open voor andere verbeterpunten. Denk aan: voldoen aan wet- en regelgeving, verzekeringseisen of zaken efficiënter regelen.

Voorpraktijken is 100% onafhankelijk en werkt dus ook zonder kickbackfees en/of commissies, dus als het voor uw praktijk slimmer is om bij een huidige (lokale) leverancier te blijven, dan zal dat ook het advies zijn. Bij Voorpraktijken draait alles om ontzorgen, dus als er zaken moeten worden omgezet, dan doen wij dit. Je hebt er dus als praktijkhouder vrijwel geen werk aan.

Altijd eerst een goed contract

Bij de start van Voorpraktijken is besloten dat we “Altijd Een Goed Contract” als slogan zouden gebruiken. We willen namelijk hun klanten verzekeren van goede inkoopcontracten voor de praktijk. Een goed contract wil niet altijd zeggen het goedkoopste contract. Voorpraktijken heeft ervoor gekozen om in te kopen volgens het KDSVP-model wat staat voor Kwaliteit, Duurzaamheid, Service, Voorwaarden & Prijs in deze exacte volgorde van belangrijkheid.

De kwaliteit moet altijd goed zijn, duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers, evenals service en voorwaarden. U zit namelijk niet te wachten op een kapotte cv-installatie die pas na twee dagen wordt gerepareerd, omdat service en voorwaarden zijn verslechterd onder invloed van een te scherpe prijs. De prijs moet zo scherp mogelijk zijn maar mag kwaliteit en service niet negatief beïnvloeden.

Contracten blijven op orde

De facilitaire contracten van de praktijk kunnen dankzij Voorpraktijken altijd op orde blijven, waardoor u gerust met belangrijkere en leukere werkzaamheden bezig kunt zijn. Het meest interessante hieraan is dat u netto nog steeds zult besparen door de gevonden besparingskansen, terwijl u zelf dus óók het werk niet meer hoeft te doen. De huidige contracten worden (indien nodig) door Voorpraktijken opgezegd en de verbeterde contracten met Voorpraktijken-partners starten op het juiste moment.

Met inmiddels bijna 700 deelnemende praktijken, weet Voorpraktijken als geen ander hoe dit soort zaken zo slim en efficiënt mogelijk geregeld kunnen worden. Bovendien geldt de kracht van het collectief: hoe meer praktijken meedoen, hoe beter de voorwaarden zullen zijn.

Doe de vrijblijvende afvalcheck

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die Voorpraktijken kan bieden, kunt u een vrijblijvende afvalcheck laten doen. U stuurt dan uw afvalfacturen op en krijgt vrijblijvend een voorproefje. Zijn deze resultaten interessant, dan weet u dat er meer voordeel te behalen is en kunt u desgewenst een vervolgafspraak met een adviseur van Voorpraktijken inplannen.

Meer weten?

Lijkt het u interessant om persoonlijk kennis te maken met een adviseur van Voorpraktijken? Vraag dan vrijblijvend een gesprek (online of op de praktijk) aan via info@voorpraktijken.nl of 085-2733566. Meestal ziet de adviseur binnen 5 minuten al honderden euro’s aan kansen en besparingsmogelijkheden.

Links:

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.