menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
20 augustus 2019

Docket: een slimme planningstool voor groepspraktijken

Plan je nog op papier of met een lastige spreadsheet? Zoek je naar een efficiënte manier om je groepspraktijk te plannen? Dan is Docket iets voor u.
Docket: een slimme planningstool voor groepspraktijken

Docket is de gebruiksvriendelijke, slimme teamplanningstool die medische groepspraktijken een productiviteitsboost geeft. De oplossing werkt veilig, zorgeloos en flexibel in de cloud.  Het veelbelovende pakket zorgt voor een optimale planning en biedt heel wat voordelen ten opzichte van de klassieke of manuele aanpak. 


Door de nauwe samenwerking met de medische sector, beantwoordt de tool aan heel wat noden van de moderne praktijkmanager. Herbruikbaar, handig, snel, 24/7 online, centraal beheerd, efficiënt en rapporteerbaar. Hoe draagt Docket bij tot een productievere praktijkorganisatie?

 

Centraal

De applicatie staat in de cloud en werkt volledig met webtechnologie. Hierdoor is geen dure infrastructuur of onderhoud meer nodig. Medewerkers kunnen met een laptop de planning 24/7 online en realtime raadplegen of aanpassen. E-mail en papier gebaseerde processen kunnen hiermee tot een minimum worden herleid. Er is op deze manier ook maar één versie van de planning waarop iedereen kan vertrouwen. De praktijkmanager wordt ook volledig ontzorgd op gebied van GDPR en veiligheid van je data. Veilige en goed onderhouden webservers staan in voor de privacy.

 

Gebruiksvriendelijk

Docket is volledig met de nieuwste inzichten qua gebruikservaring en design ontwikkeld. Eenvoudige navigatie en het rustige ontwerp van de schermen maakt het een plezier om ook langer in de tool te werken. 

Het matchen van dokters, assistenten en behandelruimtes doe je in een handomdraai. Hergebruik van voorgaande planningen aan de hand van meerdere weekschema's is in één klik klaar. Daarna coördineert de praktijkcoördinator enkel nog de uitzonderingen en conflicten met realtime aanpassingen. 

 

Inzichtelijk

Docket maakt het ook mogelijk om meer inzicht te verwerven in de praktijk. De slimme functies bieden op ieder moment een overzicht in de overuren- en verloftellers. Je kunt ook gaan bijhouden wat de bezettingsgraad is van je stoelen. Met het dashboard krijg je direct overzicht van afwezigheden of gepresteerde uren. Medewerkers kunnen op ieder moment hun persoonlijke planning raadplegen, verlof aanvragen en hun persoonlijke saldi monitoren.

 

Productief

Plannen wordt efficiënter en sneller. Zo heeft de praktijk meer tijd voor de zorg van de patiënten. Meer en betere consultaties enerzijds en besparingen anderzijds dragen bij aan een productievere praktijk. Het toegenomen inzicht biedt ook een fundament voor succesvolle groei en organisatie.

 

Als de groepspraktijk groeit, schaalt Docket mee met extra modules of ontwikkeling op maat. Module HR of koppeling sociaal secretariaat vereenvoudigen bijvoorbeeld ook de loonsadministratie. Opnieuw een mooie productiviteitswinst! 

 

Heb je interesse, dan biedt Docket je een volledig vrijblijvende demopresentatie aan.  Meer weten? Ons team staat klaar om je persoonlijk verder te helpen. Surf snel naar www.docketmedical.eu en start vandaag nog.

Geplaatst door: Lisanne Blitterswijk Lisanne Blitterswijk
Redacteur

Lees meer over:
Planning ICT
Gerelateerde artikelen
Open modal