menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
16 november 2018

Medisch boekingsplatform solvo neemt eHealth88 over

Solvo heeft zorg-communicatiebureau eHealth88 overgenomen. Marijn Pijnenborg, de serie ondernemer achter onder andere Funda, Auto.nl en de solvo Groep, ziet met de overname van eHealth88 dat het bedrijf dichterbij de zorgverlener komt te staan.
Medisch boekingsplatform solvo neemt eHealth88 over

De CEO van eHealth88, Martine Rooth is na de overname de nieuwe CEO van de solvo Groep geworden. “We kunnen de zorgorganisaties en zorgprofessionals naast sterke eigen communicatiemiddelen nu ook het grootste medisch boekingsplatform en toegang tot 6 miljoen consumenten per maand bieden (met websites als Dokterdokter.nl, Gezondheidsplein.nl en Ziekenhuis.nl)”, aldus Rooth. 


Overname met sterke synergie 

Martine Rooth: “De bundeling van onze krachten en talenten is een logische stap richting toekomstbestendige zorg. Door het samenbrengen van het boekingsplatform, de populaire websites voor online gezondheidsinformatie en het snelstgroeiende communicatiebureau voor patiëntgerichte zorg, hebben we meer slagkracht in bereik, expertise en middelen. Daarmee kunnen we een completere invulling geven aan de wensen van onze klanten. Inmiddels werken de teams al samen aan mooie zorgprojecten vanuit onze locaties in Amsterdam en Utrecht.”

 

Over eHealth88

eHealth88 is in 2014 opgericht door Rooth en richt zich specifiek op online professionalisering van zorgorganisaties en praktijkhouders. eHealth88 is het snelstgroeiende allround communicatiebureau voor patiëntgerichte zorg en werkt inmiddels voor innovatieve zorgorganisaties zoals het Erasmus Medisch Centrum, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), landelijke stichtingen, regionale zorggroepen en ruim 200 eerstelijns praktijken. Martine Rooth (30) is een gedreven eHealth ondernemer. Opgeleid als fysiotherapeute startte zij een jaar na haar opleiding een online fysiotherapieplatform en kort daarna richtte zij eHealth88 op. Ook was zij betrokken bij de start en ontwikkeling van het internationale Physitrack, een platform voor fysiotherapeuten om patiënten digitaal van huiswerkoefeningen te voorzien en te monitoren. De dienstverlening van het snelgroeiende eHealth88 bestaat uit het ontwikkelen van websites en apps, het ontwerpen van huisstijlen en prototypes, het adviseren over en toepassen van bestaande eHealth oplossingen en ondersteuning op het gebied van communicatiemanagement. 

 

Meer informatie over eHealth88.

 

Over het solvo platform

Voor zorgverleners is solvo het platform om online beter te worden gevonden en in contact te komen met patiënten. Door de informatie op het solvo platform kunnen patiënten de beste keuze maken voor een zorgspecialist of praktijk. Solvo is onderdeel van het solvo-netwerk dat bestaat uit verschillende websites waaronder solvo.nlgezondheidsplein.nldokterdokter.nlen ziekenhuis.nl. Met meer dan 6 miljoen bezoekers per maand is het solvo-netwerk het grootste platform voor online gezondheidsinformatie in Nederland.

 

Meer informatie over solvo.

 

 

Geplaatst door: Anne-Maaike Ekkelkamp Anne-Maaike Ekkelkamp
Redacteur

Lees meer over:
eHealth Samenwerken
Gerelateerde artikelen
Open modal