menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
14 mei 2020

Voorpraktijken regelt: Plexiglas baliescherm met uitsparing vanaf € 61,75 inclusief gratis verzending

Een van de coronamaatregelen is het plaatsen van een plexiglas scherm in zorgpraktijken. Dit scherm beschermt virussen, waaronder het coronavirus. Voorpraktijken levert deze plexiglas schermen, zodat u uw werk in de praktijk weer kunt doen.
Voorpraktijken regelt: Plexiglas baliescherm met uitsparing vanaf € 61,75 inclusief gratis verzending

Dit doorzichtige staande scherm van plexiglas helpt om personeel en patiënten te beschermen tegen het coronavirus en andere virussen. Dankzij de twee meegeleverde voetjes, kunt u dit scherm eenvoudig neerzetten.


De afmetingen van dit staande scherm zijn ideaal voor onder andere receptiebalies in tandartspraktijken, apotheken en andere praktijken. Het materiaal is 2 keer zo licht én 30 keer zo sterk als gewoon glas. Het paneel wordt geleverd inclusief voetjes om hem neer te zetten. De hoogte is 80 cm, de breedte 60 cm. De uitsparing is 35cm breed is en 10cm hoog. Gemaakt van 3mm  helder plexiglas.

 

Directe levering

Onze leverancier heeft ruim voldoende voorraad en productiecapaciteit om binnen 7 dagen de standaardmaten te leveren tegen de volgende condities, die door Voorpraktijken zijn bedongen voor u:

 

 

 

Alle schermen zijn overigens ook als hangend scherm, zonder uitsparing of in “landscape” (liggende oriëntatie) verkrijgbaar.

 

Andere maten

Andere maten, bevestigingssystemen en overige wensen zijn vrijwel altijd mogelijk, houdt u hierbij alleen wel rekening met een langere levertijd.

 

Deelnamebijdrage Voorpraktijken

Voorpraktijken werkt niet met kickbackfees, commissie vanuit de leveranciers. Normaal gesproken wordt een collectieve deelnamebijdrage aan deelnemende praktijken gevraagd. In dit geval geldt dit niet. Dit goede product tegen uitstekende tarieven is door één van uw collega’s aangedragen en Voorpraktijken heeft met een minimale tijdsbesteding een extra ledenvoordeel kunnen afspreken. Het volledige voordeel is dus voor u.   

 

Ik wil graag een scherm bestellen

Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie
Betrokken partijen: Voorpraktijken, altijd een goed contract
Gerelateerde artikelen
Open modal