Fysiopraktijk Anno Nu 2023: Vul nu de uitvraag in en bepaal mede het programma!

vrijdag 25 augustus 2023
timer 3 min

Fysiopraktijk Anno Nu biedt naast actuele en praktische kennis volop ruimte voor netwerken, ontmoetingen, ontspanning en heerlijke catering. (Foto: The Arrows)

Op 18 november 2023 is het weer tijd voor de derde live-editie van Fysiopraktijk Anno Nu. Dé kennis- en netwerkdag voor praktijkhouders in de fysiotherapie. Dankzij de kennis van onze sprekers, partners en experts krijg je op deze dag de kans om jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen. Maar wat zijn jouw prioriteiten en onderwerpen voor 2024? Vul de uitvraag nu in en bepaal zo mede het programma.

Fysiopraktijk Anno Nu is de kennis- en netwerkdag voor praktijkhouders in de fysiotherapie en verwante paramedische beroepsgroepen als podotherapie. Het evenement is een dag waarin zowel junior als senior praktijkhouders inzichten kunnen opdoen, kennis delen en elkaar inspireren. Het programma bestaat uit een mix van inspirerende keynotes, parallelsessies en een-op-een speedconsults. De leerzame en leuke dag biedt naast actuele en praktische kennis volop ruimte voor netwerken, ontmoetingen, ontspanning en heerlijke catering. Lees hier het uitgebreide verslag van de vorige editie: Terugblik 2022

Geef nu je prioriteiten voor 2024 door en bepaal mede het programma!

Jouw prioriteiten voor het nieuwe jaar staan uiteraard centraal in het programma dat bestaat uit een mix van inspirerende keynotes, parallelsessies en een-op-een speedconsults. Vul in vier minuten de uitvraag in en bepaal zo mede het definitieve programma. Vul hier de uitvraag in

Maak gebruik van de vroegboekkorting van € 50

Ben jij praktijkhouder in de fysiotherapie en wil jij graag je kennis uitbreiden, netwerken met mede professionals uit het vakgebied en jezelf laten inspireren? Mis de kans niet om deel te nemen aan Fysiopraktijk Anno Nu. Teken je in voor 15 september en ontvang  € 50,- vroegboekkorting. Wacht niet te lang, meld je vandaag nog aan en zorg dat jij erbij bent! Meld je nu aan met vroegboekkorting.

Korting voor leden

VvAA en MedischOndernemen organiseren dit congres dit jaar opnieuw met veel plezier voor je. Ben je lid van (een van) ons? Dan ontvang je € 50,- ledenkorting. Kom je samen met een collega? Ook dan ontvang je bij het aanmelden nog eens € 50,- extra korting. Meld je nu aan!

Links:

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.