menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
8 juli 2019

Financieel management met Van Ree Accountants: Juist, tijdig en volledig inzicht met Reealtime in de praktijk

Het financiële management van een praktijk staat of valt bij een goed gestroomlijnde organisatie. Daarbij ondersteunt Van Ree Accountants eerstelijns zorgondernemers op het gebied van organisatie en beleid, personeel en de inrichting van de financiële systemen. Dit om altijd de juiste praktijkinformatie op het juiste moment beschikbaar te hebben.
Financieel management met Van Ree Accountants: Juist, tijdig en volledig inzicht met Reealtime in de praktijk

De basis voor het financieel management ligt bij het (zorg)inhoudelijk praktijkmanagement: wat is de organisatiestructuur, wat is het verdienmodel, hoe is de financiële en administratieve praktijk ingericht?  Meten is weten, dat geldt zeker ook voor de financiële situatie van de zorgondernemer. Net als iedere patiënt is ook iedere eerstelijnspraktijk anders en daarom bieden wij  financiële rapportages op maat.

 

‘Boekhouden met het licht uit’

Van Ree neemt met zijn rol als zorgadviseur uw financiële taken uit handen, helpt u te ondernemen en houdt samen met u de vinger aan de pols. Vanuit een frisse kijk op cijfers helpen we u bij het opzetten en ondersteunen van het gehele administratieve proces. Een proces dat in iedere praktijk vaak nét weer even anders is. We zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt en zo compleet mogelijk geautomatiseerd wordt. Dit vanaf de ontvangst van de factuur, via de administratieve verwerking tot aan de betaling. Onze collega’s van Van Ree HR consultants verzorgen voor u de salarisadministratie, die ook  automatisch gekoppeld is aan de financiële administratie. Wij noemen dat ‘boekhouden met het licht uit’. Ook het declaratieproces kunnen we voor u volledig automatiseren en koppelen aan de financiële administratie. Zodat u als zorgondernemer daar zo min mogelijk omkijken naar heeft. En, dat is zeker zo belangrijk, zo min mogelijk zorggelden misloopt door het proces goed te automatiseren.

 

‘Reealtime inzicht in de praktijk’

Uiteraard is de financiële administratie de basis voor elke praktijk, maar voor zorgondernemers is dat qua inzicht (meestal) niet voldoende . Zorgondernemers  die de vinger aan de pols willen houden, bieden we de oplossing ‘Realtime inzicht in de praktijk’. Dit is een geautomatiseerd online dashboard dat  gebruiksvriendelijk en overzichtelijk een complete managementrapportage weergeeft. En realtime aan de administratie is gekoppeld. Uiteraard stellen wij de jaarrekeningen en fiscale aangiften op. Maar omdat achteraf bijsturen lastig is, sturen wij proactief bij vanuit ‘Reealtime inzicht in de praktijk’.

 

‘Juist, Tijdig en Volledig’

Het meest cruciale systeem voor de huisarts is uiteraard het Huisartseninformatiesysteem (HIS), waarbij het draait om de patiënt, de zorgverlening en dossiervorming. Een ondernemende huisarts wil daarnaast meer informatie: een compleet inzicht in de praktijk. Daarom proberen wij zoveel mogelijk directe koppelingen te leggen tussen het HIS, de financiële software en onze Reealtime dashboards. Om zoveel mogelijk informatie overzichtelijk in één dashboard te krijgen. De drie kernpunten van informatievoorziening zijn Juist, Tijdig en Volledig. Beschikken over de volledige, juiste informatie op het juiste moment is cruciaal.

 

Meer weten? Ga naar onze site en lees wat we u kunnen bieden. Daar vindt u ook inspiratie met tal van voorbeelden van praktijken die we al ondersteunen. Ga naar: www.vanreeaccountants.nl/huisarts


Van Ree Accountants zijn te bereiken op: 

Alphen a/d Rijn – 0172-782130 | Barneveld – 0342-408508 | Doorn – 0343-415940
Geldermalsen – 0345-589000 | Nieuwegein – 030-3074949 | Zwolle – 038-3032140


Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie
Betrokken partijen: Van Ree Accountants

Lees meer over:
Financieel ICT
Gerelateerde artikelen
Open modal