menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
10 november 2020

Hoe maak je van de audit een inspirerend gesprek, voor jou en je team?

Ervaar jij de audit als inspirerend of zie je het als “moeten” en ziet het hele team er als een berg tegenop? eQuse en PraQties BV organiseren een webinar met als thema: wat kan jij doen om van de audit een inspirerend gesprek te maken?
Hoe maak je van de audit een inspirerend gesprek, voor jou en je team?
De NPA belooft dat de audit met de komst van de nieuwe versie van de norm (3.0) een “inspirerend gesprek” wordt. Hoe dat er precies uit gaat zien? Wij hebben hier wel ideeën over en denken dat een dergelijke audit veel leuker en interessanter is dan nu vaak het geval is. En jij kan daar zelf ook een bijdrage aan leveren. Daarom organiseren eQuse en PraQties BV een webinar met als thema: wat kan jij doen om van de audit een inspirerend gesprek te maken?
 
Datum: donderdag 19 november 2020
Tijd: 10:00 tot (uiterlijk) 10:45 uur
 
Het webinar is gratis en bedoeld voor praktijkmanagers en alle andere belangstellenden uit het team die betrokken (kunnen) zijn bij de audit. Het tevens interessant voor (belangstellenden van) praktijken die niet via de NPA gecertificeerd zijn.
 
U kunt zich hier aanmelden voor het webinar.
 

Wie zijn wij?

PraQties BV is dé partner voor huisartsenpraktijk op gebied van bedrijfsvoering, praktijkmanagement en kwaliteitsmanagement. Zij leveren praktisch advies over bedrijfsvoering, doen praktijkscans zodat de praktijk meer inzicht heeft op hun processen en bedrijfsvoering. Zij hebben in samenwerking met eQuse het SKP-systeem ontworpen: een online kwaliteitsmanagementsysteem voor huisartsenpraktijken. PraQties doet de invulling van het systeem: hierin zit onder andere verplichte documentatie. Mochten er wijzigingen zijn in bijvoorbeeld wet- en regelgeving, dan past PraQties dit in het systeem aan. 
Op de foto: Esther Gjaltema en Maranda Doornbos van PraQties BV.
Geplaatst door: Corina de Feijter Corina de Feijter
Redacteur
Gerelateerde artikelen