menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
Intelly
`Het digitale hart van uw praktijk`
www.intelly.nl Ittervoort, Nederland
Omschrijving

Uw zorgpraktijk volledig in beeld met Intelly Care
De zorg voor uw patiënten staat natuurlijk altijd voorop. Want: zonder patiënten geen praktijk. Maar: er is meer dan de patiënt alleen! U bent niet alleen zorg verlener maar ook zorg ondernemer. Het ondernemerschap is een groot speelveld, met – net als in de zorg – voortdurend nieuwe ontwikkelingen en inzichten.
Heeft u alle financiële risico’s en bijbehorende gevolgen voor uw praktijk wel in beeld? Weet u wat uw besparingsmogelijkheden zijn? Draagt u zorg voor een juiste taakdelegatie binnen uw zorgpraktijk?

Klaar voor de toekomst met Intelly Care
Om actueel inzicht te houden in uw gehele praktijkvoering is het van groot belang om een administratie te hebben die up-to-date is. Als u beschikt over up-to-date informatie kunt u knelpunten bijtijds vertalen naar kansen en mogelijkheden voor de toekomst. Intelly heeft specifiek voor de zorgpraktijk een online boekhouddienst ontwikkeld. Dit administratieve totaalpakket neemt de volledige boekhouding van u over! U heeft alleen een internet verbinding en een scanner nodig. Declaraties (al dan niet via VECOZO), inkoopfacturen, bonnetjes en bankafschriften worden volledig automatisch verwerkt. Zo bespaart u tot wel 70% op uw declaratieafhandeling en boekhouding.

Uw patiënt, uw geld
Bij het ontwikkelen van van onze boekhouddienst hebben we als uitgangspunt genomen dat het úw klanten zijn en dat het úw geld is wat wij administreren. Daarom zullen alle uitingen gedaan worden met uw logo's en contactgegevens. De gelden worden direct op uw rekening gestort en staan direct tot uw beschikking zonder inhouding van kosten. Kortom: Intelly helpt de zorgondernemer meer geld over te houden, nu en voor later.
Bedrijfsfoto's
Artikelen
Contactgegevens
Laagveld 1
6014 DD
Ittervoort, Nederland
088 541 5678
erik@intelly.nl
www.intelly.nl
Ons bedrijfsnieuws Onze producten