menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
10 februari 2020

Uitnodiging aan praktijken: doe mee aan onderzoek verduurzaming (milieu en klimaat) eerstelijnszorg

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderzoekt hoe het de eerstelijnszorg makkelijker kan worden gemaakt om bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen op het gebied van milieu en klimaat. Onderzoeksbureau Rebel Group voert dit onderzoek uit in opdracht van het ministerie en wil graag met de branche hierover in contact.
Uitnodiging aan praktijken: doe mee aan onderzoek verduurzaming (milieu en klimaat) eerstelijnszorg

Klik  hier om naar de vragenlijst over verduurzaming, milieu en klimaat in de eerstelijnszorg  te gaan.

 

Centrale vraag

Centrale vraag van het onderzoek: Wat is het praktijkbeeld van de motivatie, mogelijkheden en beperkingen voor partijen in de eerstelijnszorg om te verduurzamen? En wat zou er georganiseerd kunnen worden om dit makkelijker te maken?

 

Breed beeld

Onderzoeksbureau Rebel Group wil aan de hand van een vragenlijst een breed beeld schetsen vanuit het perspectief van de eerste lijn en dit verdiepen via interviews met individuele zorgverleners of praktijkmanagers. Zou u in dat kader via onderstaande link de vragenlijst willen invullen? Invullen kost circa 7 minuten en wordt zeer gewaardeerd! De resultaten worden via verschillende publieke kanalen gedeeld.

 

Best practices duurzaamheid

Medisch Ondernemen wil daarnaast graag op korte termijn een aantal best practices delen rondom dit thema. Is of heeft uw praktijk / organisatie een best practice rondom duurzaamheid en wilt u deze delen? Laat het dan ook weten via de vragenlijst of neem contact op met de redactie.

 

Vragenlijst

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. Voor vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen met Michiel Kort van Rebel Group: michiel.kort@rebelgroup.com.

Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie
Gerelateerde artikelen
Open modal