menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
8 oktober 2020

Van Ree Accountants: Vooruitgang door verandering

Uitgangspunt voor de dienstverlening van Van Ree Accountants is vernieuwend zijn. De principes snel, simpel en samen staan voor de vernieuwende mogelijkheden in uw digitale administratie. Slim gebruik maken van ICT leidt tot actueel inzicht, rust en een gezonde basis voor uw praktijk.
Van Ree Accountants: Vooruitgang door verandering

Toen

Een cassettebandje, een acceptgirokaart, een ponskaartje… U herinnert het zich vast nog. Nuttige voorwerpen die door de technologische ontwikkelingen zijn ingehaald. In uw praktijk blijft het verlenen van zorg natuurlijk het belangrijkste. Naast uw medische praktijk is er de financiële praktijk. Met onderwerpen als kengetallen en omzet, stuurinformatie en personeelsbeleid. Ook op het gebied van financieel management is er veel veranderd.

 

2020

Waar de ene medicus de veranderingen omarmt, is de ander meer terughoudend. De huidige informatie voldoet, het nieuwe is onbekend en onwennig. De cijfers per kwartaal zijn al een verbetering ten opzichte van jaarcijfers. Mede door de coronacrisis heeft digitalisering een vlucht genomen. Juist in zo’n ongewone situatie blijkt het beschikken over actuele informatie over de financiën houvast te bieden.

 

Het bij u bekende informatiesysteem vormt de kern van de ICT in uw praktijk. Hierin worden de patiëntengegevens opgeslagen, medicatie geregistreerd en afspraken gepland. Dit is gekoppeld aan de zorgverzekeraars. Hierdoor worden declaraties en vergoedingen op de juiste manier aangeleverd en afgehandeld.  


Toekomst

Er is meer mogelijk. Enkele mogelijkheden: uw informatiesysteem kan worden gekoppeld aan een boekhoudprogramma. Software, waarmee facturen worden gescand en herkend, zorgt voor verwerking in datzelfde boekhoudpakket. Natuurlijk verbonden met Internetbankieren. En ook de salarissoftware kan hieraan gekoppeld worden.

 

Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van dashboards; een financiële monitor.  Door een visuele weergave van uw cijfers krijgt u in één oogopslag duidelijke en verhelderende informatie.  U heeft doorlopend toegang tot actuele gegevens, dus ‘realtime inzicht’. Of, zoals wij het noemen, ‘ Ree altime inzicht’. Met ons Ree altime dashboard wordt uw managementinformatie volledig automatisch gegenereerd. Dit dashboard is toegankelijk, ongeacht tijd en plaats. Accountant, praktijkhouder en praktijkmanager delen informatie.


Samengevat: We doen het snel, simpel en samen:


 • Snel
  Overzichtelijke managementrapportages en visueel weergegeven dashboards. Met een klik vraagt u de achterliggende details op.
 • Simpel
  Eenvoudige implementatie en gebruiksgemak, altijd en overal toegankelijk.
 • Samen
  Accountant, praktijkhouder en praktijkmanager delen rapportages en vullen elkaar aan.

In de managementrapportages ziet u periodiek hoe de liquiditeit zich ontwikkelt. Dit kunt u vergelijken met de begroting. Het snel beschikken over de juiste cijfers, geeft inzicht. Is dit het juiste moment om een investering te doen? Welke ontwikkeling zien we de afgelopen maanden? Vragen die wij graag samen met u beantwoorden.

 

Gezond ondernemen

Van Ree Accountants helpt u gezond te ondernemen in uw medische praktijk.  Natuurlijk zorgen we ervoor dat u tijdig over de juiste praktijkcijfers beschikt.  Onze dienstverlening gaat verder. Wij ontzorgen u door het geven van heldere adviezen op het gebied van:

 

 • Financiële en salarisadministratie
 • Personeelsbeleid
 • Praktijkmanagement
 • Fiscaliteit
 • Praktijkoverdracht en -overname

Van Ree Accountants biedt advies op maat.  Als  accountants zorgen we er natuurlijk  voor dat de wettelijke controles worden uitgevoerd en dat u over de juiste (jaar)cijfers beschikt. Onze frisse kijk op uw cijfers levert bovendien verrassende inzichten op.  Van Ree Finance Consultants onderscheidt zich door het vertalen van complexe vraagstukken in heldere adviezen. Onze specialisten hebben actuele kennis van zaken op het gebied van vermogensplanning, fiscaal advies,  fusie, bedrijfswaardering, overdracht en overname. Van Ree HR Consultants ondersteunt voor wat betreft uw personeelszaken. Van beleid en werving tot salarisadministratie en coaching. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


Meer weten?

De tijd dat een gesprek met uw accountant alleen ging over de jaarrekening, is voorbij. Wij zijn uw sparringpartner en adviseur. Op het gebied van financiën. En op het gebied van bedrijfsvoering in bredere zin. Neem gerust contact met ons op om hierover door te praten.

 

Kijk op www.accountantsindezorg.nl of neem vrijblijvend contact met ons via info@vanreeacc.nl
Of bel met een van onze kantoren:

Alphen a/d Rijn – 0172-782130 | Barneveld – 0342-408508 | Leersum – 0343-415940
Geldermalsen – 0345-589000 | Nieuwegein – 030-3074949 | Zwolle – 038-3032140

Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie
Betrokken partijen: Van Ree Accountants
Gerelateerde artikelen