menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
20 maart 2020

ABN AMRO: Steunmaatregelen voor medici vanwege de coronacrisis

De uitbraak van het coronavirus heeft acute impact op de geldsituatie van veel bedrijven en particulieren. Daarom komt ABN AMRO met een aantal steunmaatregelen om haar klanten zo gezond mogelijk door de crisis te loodsen. Het gaat om maatregelen waardoor bedrijven en hypotheekklanten met betalingsproblemen tijdelijk geen rente en aflossing hoeven te betalen.
ABN AMRO: Steunmaatregelen voor medici vanwege de coronacrisis

Een aantal specifieke sectoren wordt acuut hard getroffen door het coronavirus. ABN AMRO onderzoekt of er voor dergelijke sectoren als geheel, generieke snel werkende regelingen mogelijk zijn. Wij adviseren onze medische klanten, zoals onder meer mondzorgverleners en fysiotherapeuten, om contact op te nemen met hun relatiemanager als zij verwachten dat deze maatregelen niet toereikend zijn.


Steunmaatregelen voor medici

Wij beoordelen verzoeken individueel en werken aan een oploskader voor de medische relaties welke financieel getroffen zijn door het coronavirus.  Voor meer informatie over deze maatregelen, verwijzen wij graag naar onze website:  ABN AMRO treft steunmaatregelen voor klanten vanwege impact coronavirus

 

Veelgestelde vragen voor medici

Voor een groep van zo’n 55.000 Commercial Banking-klanten, die een lopend zakelijk krediet hebben tot 2,5 miljoen euro, wordt betaling van rente en aflossing automatisch opgeschort voor 6 maanden. Dit geldt ook voor zakelijke kredieten verstrekt aan medici.  Op onze website treft u antwoorden aan op de meest gestelde vragen door medici rondom het coronavirus: Veelgestelde vragen over het coronavirus voor medici

 

Neem bij vragen contact op

Wij adviseren onze klanten om de maatregelen goed te lezen en te bekijken of er voor hen mogelijk automatisch iets wordt ingeregeld of dat zij zich moeten melden voor een regeling. Heeft u hierover nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

 

Kijk hier voor de contactmogelijkheden: Contact Medici. Persoonlijk advies voor zakelijk en privé 

Foto: Shutterstock
Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie
Betrokken partijen: ABN AMRO Medische Beroepen

Lees meer over:
ABN AMRO Corona
Gerelateerde artikelen
Open modal