menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
25 maart 2020

Voorpraktijken helpt u nù uw kosten te verlagen

Ondersteuning bij de financiële effecten van de coronacrisis: Voorpraktijken helpt u nu te besparen op uw kosten en biedt aan haar vergoeding pas te vragen als u weer omzet heeft.
Voorpraktijken helpt u nù uw kosten te verlagen

De situatie rondom het coronavirus zorgt er mogelijk voor dat uw inkomsten voorlopig sterk zullen dalen, terwijl veel van uw vaste lasten doorlopen. Aan veel van deze vaste lasten heeft u mogelijk al lange tijd weinig tot geen aandacht besteed. Met de juiste kennis en ervaring, is hier vaak snel veel te besparen. Sommige verbeteringen die Voorpraktijken realiseert hebben direct de volgende maand invloed op uw kosten.


Voorpraktijken heeft als adviesbureau deze kennis en ervaring wel en kan bovendien met uw ruim 600 deelnemende  praktijkhoudende collega’s extra gunstige collectieve voorwaarden creëren. U kunt daarbij een gemiddelde besparing verwachten van 20-40% op uw facilitaire kosten. 

 

Betalen als dit mogelijk is

Normaal gesproken betalen deelnemende praktijken vanaf de start van de dienstverlening een maandelijkse deelnamebijdrage aan Voorpraktijken (zie ook het kopje 'Transparant en integer'). Afhankelijk van een gedeeltelijke of gehele inventarisatie hanteert Voorpraktijken nu een aangepaste werkwijze in verband met de coronacrisis. Kunt u op dit moment de deelnamebijdrage aan Voorpraktijken niet missen, dan bieden we aan om dit, tot het moment dat u weer omzet heeft, voor u voor te financieren. Zo kunt u de besparing op dit moment volledig inzetten waar deze het meest nodig is, namelijk binnen uw praktijk.

 

Energie en afvalverwijdering eerst

Op het gebied van energie en afvalverwijdering zijn met de ervaring van Voorpraktijken vaak snel en heel eenvoudig grote besparingen te realiseren. Om deze reden zijn dit nu dan ook de eerste aandachtsgebieden die we u adviseren om onder de loep te laten nemen. Simpelweg door het aanleveren van uw jaarafrekening energie en uw meest recente factuur van de afvalverwijdering kan Voorpraktijken u laten zien welke besparing we voor u kunnen realiseren.

 

Achtergrond 

In 2011 is Michael Joosen 'Voorpraktijken' gestart, nadat zijn echtgenote (als tandarts) regelmatig aangaf dat er weinig aandacht is voor de randzaken binnen tandartspraktijken. Joosen deed dit vanuit zijn overtuiging dat het mogelijk is om duurzamer en efficiënter te werken, beter te voldoen aan wet- en regelgeving en verzekeringseisen en tóch onderaan de streep een beter rendement te maken. 

  

Transparant en integer 

Voorpraktijken is opgezet op een manier die ervoor zorgt dat u als klant ('deelnemer' zoals we dit noemen) écht baat heeft bij de Voorpraktijken-dienstverlening. Zo werken we niet met commissies, provisies of kickbackfees. De deelnemers betalen rechtstreeks een éénmalig bedrag voor de inventarisatie (no-cure-no-pay) en vervolgens voor de collectieve deelname aan Voorpraktijken en we zorgen voor de beste contracten voor u op liefst 35 aandachtsgebieden, waaronder bijvoorbeeld: 

 

 

Honderden praktijken hebben we bezocht, waarbij we in alle gevallen interessante bespaar- en verbeterkansen hebben gevonden. De gevonden besparingsmogelijkheden zijn altijd hoger dan de deelnamebijdrage die Voorpraktijken voor de dienstverlening in rekening brengt.  

 

Voorbeeld afvalverwijdering praktijk in Amsterdam

 

 

Voorbeeld energie praktijk in Beverwijk

 

 

Kwaliteit, Service, Voorwaarden, Prijs 

Besparen kan iedere adviseur, maar bij Voorpraktijken zien we dit anders. Besparen is mooi meegenomen. Voorpraktijken durft dit op basis van honderden inventarisatiebezoeken te garanderen. Een goed financieel resultaat mag echter nooit ten koste gaan van één van de andere elementen. 

 

De leveranciers die Voorpraktijken selecteert zijn niet de eerste de beste. We selecteren alleen leveranciers die écht goed zijn in wat ze doen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het hebben van de juiste certificeringen op hun vakgebied, maar ook uit hun ervaring binnen de (mond)zorg. In een praktijk zijn er nu eenmaal vaak net wat andere wensen dan in een kantooromgeving op het gebied van service, punctualiteit en representativiteit. Extra interessant is dat de meeste van deze tips ook nog eens goed zijn voor het milieu én een financieel rendement opleveren. 

 

Om voor uw situatie de eerste en meest eenvoudig te realiseren besparingskansen inzichtelijk te maken, kunt u uw laatste factuur voor afvalverwijdering, uw energiecontract en uw meest recente energie-jaaropgave opsturen naar info@voorpraktijken.nl.

Foto: Voorpraktijken
Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie
Betrokken partijen: Voorpraktijken, altijd een goed contract

Lees meer over:
Financieel Praktijk Corona Inkoop
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen
Open modal