menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
10 september 2020

Zet uw Prachtige Praktijk in de schijnwerpers tijdens de Dagen van de Praktijkhouder

Voor de zomer ontmoetten 300 praktijkhouders elkaar op de eerste editie van de online Dag van de Praktijkhouder. Qua opkomst, kennisdeling en netwerkmomenten kijken we met sprekers, deelnemers en partners terug op een geslaagd event. De komende tijd organiseren we meer van deze dagen. En zoeken we inspirerende ondernemers uit de eerste lijn die hun succesverhaal willen delen en hun 'Prachtige Praktijk' in de schijnwerper willen zetten.
Zet uw Prachtige Praktijk in de schijnwerpers tijdens de Dagen van de Praktijkhouder
Kon u niet bij de Dag van de Praktijkhouder in juni zijn? Geen probleem. U kunt nog altijd alle sessies terugkijken mocht u deze destijds gemist hebben. 

 

Meer thema’s

Vanwege het succes van de eerste Dag van de Praktijkhouder én omdat er meer dan genoeg thema’s te bespreken zijn met praktijkhouders in de eerste lijn, hebben we voor dit najaar de volgende thema’s geprogrammeerd:

 

  • Innovaties in de mondzorg
  • Regionalisering
  • Digitalisering
  • Duurzaamheid in de eerste lijn


Wilt u uw Prachtige Praktijk in de schijnwerpers zetten?

Dan willen we u graag interviewen en de ruimte geven om zich te presenteren op ons platform. We zijn op zoek naar praktijken die hun successen willen delen en die hun verhaal via onze Dagen voor de Praktijkhouder, ons onlineplatform en magazine willen vertellen. Wat is hun visie op de zorg(verlening), hoe geven ze deze visie vorm in hun praktijkvoering, welke struikelblokken kwamen ze tegen en hoe hebben ze deze opgelost? We horen het graag van u.
Wilt u meer weten of heeft u suggesties? Stuur ons dan een bericht met uw ideeën. Of bent u leverancier aan de eerste lijn en heeft u goede voorbeelden, waarbij uw producten of diensten worden toegepast in ‘Prachtige Praktijken’? Ook dan horen we graag van u (contactgegevens zie onder).
Meer informatie over Prachtige Praktijken vindt u hier .

 

Eerder verschenen in deze serie:

 

Wat is uw verhaal?

We zetten momenteel de puntjes op de i qua programmering. En bieden daarbij ook graag u het podium. Bent u een praktijkhouder met een visie op een of meer van deze thema’s? Heeft u recent uw pand verduurzaamd, wilt u uw andere ervaringen als ondernemer delen?

Stuur dan een mail met een korte toelichting naar Martin Zuithof, hoofdredacteur MedischOndernemen,  mzuithof@medischondernemen.nl, tel. 06 17007398. We nemen dan snel contact met u op.
 
Geplaatst door: Corina de Feijter Corina de Feijter
Redacteur
Gerelateerde artikelen